Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelkezésre állási támogatás...

Rendelkezésre állási támogatás, értem, de mégsem értem?

Figyelt kérdés
2009 novemberében állás nélkül maradtam, a Munkaügyi Központnál kiderült, hogy semmiféle álláskeresési ellátásban nem részesülök (1 évet dolgoztam egy cégnél, ahol kiderült, hogy nem is voltam bejelentve, ezért szívtam nagyot). Munkaképes vagyok, de amíg keresek állást, tényleg nem részesülök semmiben? Most megemlítették ezt az állási támogatást... mit is jelent ez tulajdonképpen? Illetve megkaphatom?
2010. ápr. 12. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A RÁT feltétele, hogy regisztrált álláskeresőként megszűnjön az álláskeresési járadék/segély folyósításod, vagy ha nem kaptad valamelyiket, akkor legalább egy éve regisztrált álláskereső legyél. Sajnos, egyik eset sem áll fenn nálad, nem kaphatsz RÁTot. Kérhetsz rendkívüli segélyt, lakásfenntartási támogatást.
2010. ápr. 12. 15:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, szomorúan olvasom, hogy 1 éven át a cég hibája (nem jelentett be), és saját figyelmetlenségem miatt (nem néztem utána), ilyen "remek" helyzetbe kerültem...
2010. ápr. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!