Mennyi ideje kapod a RÁT (rendelkezésre állási támogatás) -ot?
Figyelt kérdés
Én már a 8-adik hónapja sajnos.2010. márc. 2. 15:08
1/8 anonim válasza:
3éve,de akkor még nem RÁT volt a neve.
2/8 A kérdező kommentje:
Uhh. Én meg már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok ilyen "semmire kellő". Egyre szarabb érzés. Kilincselni mindig az önkormányzatnál. És neked adtak már valamilyen közmunkát? Három évvel ezelőtt mennyi volt ugyan a segély összege?
2010. márc. 2. 15:32
3/8 anonim válasza:
kedves kérdező!
miyen végzettséged van amivel nem tudsz elhelyezkedni?
5/8 A kérdező kommentje:
Gondolom neked nincsenek ilyen gondjaid. Jól elvagy a kis irodádban, a süppedős foteledben havi 300.000Huf-ért. És halálra unod magad. Egyébként érettségi, meg mindenféle semmitérő tanfolyam.
2010. márc. 2. 16:05
6/8 anonim válasza:
milyen semmitérő tanfolyamaid vannak?
7/8 anonim válasza:
Én meg semmit nem kapok még rátot sem. Akkor én mit szóljak én milyen semmirekellő vagyok.
8/8 anonim válasza:
Első vagyok,a 3 évvel ezelőttire már nem emlékszem,de nem lett sokkal töb azóta sem.
Ajánlottak közmunkát igen,és 2 hónapot dolgoztam.(akkor ennyit tudtak adni csak.)
Azóta is ajánlanak,de mivel gerincsérvem van,így nem kellett,(de nem is lehetett) mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!