Miért hiszitek azt, hogy forexen nagy százalékban kell megtippelni az irányt ahhoz, hogy sikeres kereskedők legyetek?
De akkor most mi volt a cél a kérdéssel? Eldicsekvés? Van aki többet keres azért nálad. Reklámozás? Engem nem érdekel, köszönöm. Én a tanulást választottam.
De tényleg mi a kérdés lényege? Hogy miért nem forexezünk vagy mi?
Most bizonyítottad be, hogy köszönőviszonyban sem vagy a témával :)
Másrészről megint lebuktattad magad, hogy te vagy az a csóka aki heti 70%-os hozamokkal próbál balekokra vadászni a kamu kérdéseivel!
Már pár regisztrációdat bannoltattam, de látom mindig visszatérsz, részemről feladom!
#30 ja persze. Magadtól kitaláltad azt, amin naponta több 100an, matematikusok, profi tőzsdei elemzők dolgoznak, de nekik nem sikerült rájönniük. Te, a kis noname senki, meg hupp beleugrott, kitaláltad és napi 100$-t szedsz ki belőle naponta, az elmúlt 2 évben, ami azt jelenti, hogy sacc 73000$-t szedtél ki belőle. ami kb 20 milla.
Aha, persze. Nem most másztam le a falvédőről.
"Rárakod a stoplossot a nyitóárra, és ha rossz irányba indul az ár, akkor csak a bróker jutalékát veszted el, ami kb 2 pipp. Ha jó irányba, akár 100 pipet is mehet az ár."
És hogy döntöd el, h mikor lépsz ki? Hová teszed a take profitot?
"Rárakod a stoplossot a nyitóárra, és ha rossz irányba indul az ár, akkor csak a bróker jutalékát veszted el, ami kb 2 pipp. Ha jó irányba, akár 100 pipet is mehet az ár."
Na, ezzel a kommenteddel pont azt bizonyítod, hogy fogalmad sincs az egészről. Nem csak könyveket kéne róla olvasni, egyszer ki is próbálhatnád élőben, mielőtt itt osztod az észt. Tőkeáttétről még soha nem hallottál? Ha ez ilyen egyszerű lenne, szerintem miből élne a bróker?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!