Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit érdemes ültetni, vetni,...

Mit érdemes ültetni, vetni, vagy betelepíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 18 éves vagyok, van egy kb 3 hektáros területe édesanyámnak, de csak áll, eladnánk a területet de én úgy gondolom jobb lenne valamivel beültetni..

Tudtok esetleg valamit tanácsolni? Vagy van valami jó ötletetek?

2016. jún. 5. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem vagytok mellette, akkor inkább add el, mert ha nem tudod megvédeni, bármit ültetsz bele, ellopják vagy tönkreteszik :(
2016. jún. 5. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Zalában most rizst érdemes... :( áll a víz.
2016. jún. 5. 20:15
 3/4 anonim válasza:

Csak úgy kíváncsiságból: merre felé van?

Egyébként azt kell meggondolni, hogy mennyi időt, energiát tudtok belefektetni, mennyire értetek egyáltalán a termesztéshez, mit csinálnátok azzal ami megterem ott, rövid vagy hosszú távban gondolkoztok, stb. Búza vagy kukorica majdnem mindenhol megterem, zöldségfélékkel több a macera, hosszútávra meg akár gyümölcsökkel is lehet próbálkozni. Gyümölccsel, zöldséggel sokat kell törődni, tudni kell mit "szeret". Mindenképpen abból kell kiindulni, hogy a talaj milyen, utána lehet válogatni az oda megfelelő növényekből.

2016. jún. 5. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ennyi infóból én azt mondom, datolyapálmát és ringlószilvát.
2016. jún. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!