Tényleg a legjobb MLM üzlet a DXN? Valóban korrekt, megbízható vezetők vannak? Kinek van személyes tapasztalata?
Éppen a napokban gondolkoztam, hogy kiírom ezt a kérdést, konkrétan ezzel a céggel. De megelőztek.
Nekem 4 munkatársam is "dolgozik" ebben az "üzletben".
Az az egyik észrevételem, hogy bár különböző mértékben, de nyomulósak lettek. Ugyanakkor ha olyan kérdést teszek fel, ami bevétellel kapcsolatos, akkor kitérő válaszokat adnak:
- először a hálózatodat kell felépíteni, és azután ha beindul a biznisz....milyen jó lesz.
- a biznisz csak mellékes, a lényeg az egészséges táplálékok/italok
- a terveiről beszél, álmairól (álomképeket fest le) az eddig elért dolgai helyett
Mindig azt is mondják, hogy a dxn más, nem olyan, mint a többi mlm. De nekem ugyanolyannak tűnik lényege a beszervezés, aztán az h havonta ugyanúgy kell xy mennyiségű termékpontot összegyűjteni, hogy jutalékod legyen, ill. minél többet ad el az alsóbb vonal, annál nagyobb a te bevételed is, stb.
3-4 éve kezdték el, és még mindig ugyanott dolgoznak teljes idejű főállásban, ahol én is. Mégis mindenről az mlm-hez terelik a szót, és azzal győzködnek, hogy milyen jó lenne, ha csatlakoznék, stb.
Igen, igazad van, és egyetértek veled.
De ők maguk már évek óta a DXN-nel foglalkoznak, mégsem különbözik a viselkedésük a tipikus MLM tagokétól.
Sőt időközben írtam a DXN sablonos honlapján keresztül egy érdeklődő e-mailt egy számomra teljesen idegennek. Azóta levakarni nem lehet, már az erre fenntartott e-mail címen is át kellett irányítanom a levelét a spamba. NEM iratkoztam fel a hírlevelére, hanem ő keres meg azóta is. Nagyon be akarnak szervezni. :)
Most vagy én botlok ilyenekbe ennyire, vagy az a cég sem jobb a Deákné vásznánál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!