Mit csináljak, ha könyveket szeretnék illusztrálni és borítókat rajzolni?
Figyelt kérdés
Írtam szinte minden kiadónak már tegnap (pl maxim, mora, pagony, typotex, gabo, ad astra stb vagy 15 helyre). A legtöbb helyről egyelőre nem érkezett válasz sem, egy pár visszaírta, hogy tehetséges vagyok és szépek a képeim, de vagy nem foglalkoznak illusztrált könyvekkel vagy jelenleg nincs ilyen lehetőségük, de ha majd lesz akkor keresnek (aha...). Egy pedig írta, hogy továbbítja a felelősnek a levelem (de kétlem, hogy onnan is mást írnának, mint a többi helyről )
Küldtem bemutatkozó képeket, többet is, minden stílusban amiben rajzolok.
2016. jún. 2. 10:31
1/3 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok, mert nem vesznek észre :(
2016. jún. 2. 10:33
2/3 A kérdező kommentje:
Szívesen mutatok rajzokat is, mert nem hiszem, hogy itt arról lenne szó, hogy bénán rajzolok, csak azt hiszem, hogy jól. Egyszerűen nem tudom, hogy induljak el.
2016. jún. 2. 10:36
3/3 anonim válasza:
Nem a kiadónak kell írnod (szerintem). Azért, mert oda a KÉSZ könyvek kerülnek (meg persze amiket elfogadnak). Először el kéne végezned valami sulit, nem tudom milyet, nem vagyok ebben jártas :).Valami garafikust, vagy ilyesmit. Szerintem ha ez megvan kell egy weboldal, bemutató rajzokkal meg ilyesmikkel. (Szerintem,) a könyvírók az illusztrátorokat keresik fel, nem a kiadót. Ez csak pár tipp. Tanulsz még? Ha nem, akkor keresd meg a régi rajz tanárodat, kérdezd meg őt az ilyesmiről, ha kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!