Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha könyveket...

Mit csináljak, ha könyveket szeretnék illusztrálni és borítókat rajzolni?

Figyelt kérdés

Írtam szinte minden kiadónak már tegnap (pl maxim, mora, pagony, typotex, gabo, ad astra stb vagy 15 helyre). A legtöbb helyről egyelőre nem érkezett válasz sem, egy pár visszaírta, hogy tehetséges vagyok és szépek a képeim, de vagy nem foglalkoznak illusztrált könyvekkel vagy jelenleg nincs ilyen lehetőségük, de ha majd lesz akkor keresnek (aha...). Egy pedig írta, hogy továbbítja a felelősnek a levelem (de kétlem, hogy onnan is mást írnának, mint a többi helyről )

Küldtem bemutatkozó képeket, többet is, minden stílusban amiben rajzolok.

2016. jún. 2. 10:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok, mert nem vesznek észre :(
2016. jún. 2. 10:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Szívesen mutatok rajzokat is, mert nem hiszem, hogy itt arról lenne szó, hogy bénán rajzolok, csak azt hiszem, hogy jól. Egyszerűen nem tudom, hogy induljak el.
2016. jún. 2. 10:36
 3/3 anonim válasza:
Nem a kiadónak kell írnod (szerintem). Azért, mert oda a KÉSZ könyvek kerülnek (meg persze amiket elfogadnak). Először el kéne végezned valami sulit, nem tudom milyet, nem vagyok ebben jártas :).Valami garafikust, vagy ilyesmit. Szerintem ha ez megvan kell egy weboldal, bemutató rajzokkal meg ilyesmikkel. (Szerintem,) a könyvírók az illusztrátorokat keresik fel, nem a kiadót. Ez csak pár tipp. Tanulsz még? Ha nem, akkor keresd meg a régi rajz tanárodat, kérdezd meg őt az ilyesmiről, ha kell :)
2016. jún. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!