Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha én könyveket szeretnék...

Ha én könyveket szeretnék illusztrálni vagy könyvborítókat, akkor hogyan kezdjek hozzá? Mik az első lépések?

Figyelt kérdés
Képgrafikusnak tanulok, nem tudom hogyan tovább, hogy ezt csinálhassam.Köszönöm a válaszokat előre is!:)
2011. máj. 31. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Készíts pár mintamunkát, pakold fel netre portfólióként, vállalj pár ingyen munkát ismerősnél reklámnak, és hogy mondhasd h van tapasztalatod. A nyomdász szerintem nem foglalkozik azzal, hogy keressen egy műhöz illusztrálót, így valószínű, hogy írókkal, szerzőkkel kellene kapcsolatban lenned, talán keresd fel írók weboldalát vagy csoportját és ajánld fel a munkád, vagy kiadókhoz ajánlkozz, ha van már értékelhető portfóliód. Ezeket tudnám javasolni.
2011. máj. 31. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!