Melyik a hatékonyabb, a szórólapozás, a kocsi ablaktörlőjére szórólapozás vagy a postaládákba spam bedobás?
És szerinted hány ilyen vackot szórtak ki, amire összeakadtak egy emberrel, akinek pont ott, pont akkor kárpittisztítás kellett?
Egyébként egy jó tanács arra az esetre, ha rajtakapnak: egyszerre csak annyi szórólap legyen nálad, amennyi kényelmesen felfér a hátsó feledbe.
"Nekem pl. a kocsim ablaktörlőjére rakott egy kárpittisztítással foglalkozó vállalkozás egy szórólapot, és nem elutasítottam, hanem pont hogy örültem, hogy van ilyen ezen a környéken."
Nekem meg a postaládámba naponta bedobnak szórólapot:
- ingtlanközvetitőtől
- ablakostól
- vízvezeték-szerelőtől
Igen: minden nap, és nem mindig ugyanattól. Nem írtad, milyen vállalkozás volna a tied, de ha olyan, amiből millió van már, akkor a tied is a szemétben landol.
9-es
Abbol vonsz le kovetkezteteseket, h mit valaszol itt a GYKn 10 ember? Szted a marketing ennyi?! Csak egy teljesen egyszeru kerdes..ezek szerint magad ugyesebbnek tartod ezen a teruleten es jobb meglatasaid vannak, mint sok multi ceg kozep vezetoinek? Csak mert ugye sorolni tudnank olyan lancokat akik nem keveset szorolapoznak es most kiderult, h vmit beneztek hisz mondod, h ez baromsag mert itt GYK is mutatja a statisztikat.. Hihi :)) hat joo.. Biztos igen a valasz es tobbet tudsz, mint a nagy vallalatok. Pacsi
A 9-es vagyok: azért ha ÖTBÖL ÖT negatívnak tartja, akkor az mond valamit.
Emellett ez nemcsak az itteni válaszolók véleménye, hanem minden ismerös az szórlapokat egyböl a szemétbe dobja, vagy ha megnézi, akkor csak azért, hogy ezekkel ne foglalkozzon.
Attól, hogy a nagy vállalatok szórólapokat, annak többek közt az is oka, hogy ezekkel a kiadasokkal az adójukat tudják csökkenteni.
A statisztikákkal meg akármit ki lehet mutatni meg mindennek az ellenkezöjét is - csak megfelelöen kell a paramétereket megadni.
Szóval hiába állítod, hoyg nem így van, a kérdezö - ileltve az ismeröse - jobban teszi, ha más módon reklámozza magát.
Ha 5 valasz szamodra reprezentativ akkor gratulalok ;)
Latom nagyon erted a szorolapozas lenyeget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!