Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a hatékonyabb, a...

Melyik a hatékonyabb, a szórólapozás, a kocsi ablaktörlőjére szórólapozás vagy a postaládákba spam bedobás?

Figyelt kérdés
Ha kezdő vállalkozásodat szeretnéd minél nagyobb körben népszerűsíteni.
2016. jún. 1. 17:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

És szerinted hány ilyen vackot szórtak ki, amire összeakadtak egy emberrel, akinek pont ott, pont akkor kárpittisztítás kellett?

Egyébként egy jó tanács arra az esetre, ha rajtakapnak: egyszerre csak annyi szórólap legyen nálad, amennyi kényelmesen felfér a hátsó feledbe.

2016. jún. 2. 20:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem pl. a kocsim ablaktörlőjére rakott egy kárpittisztítással foglalkozó vállalkozás egy szórólapot, és nem elutasítottam, hanem pont hogy örültem, hogy van ilyen ezen a környéken."

Nekem meg a postaládámba naponta bedobnak szórólapot:

- ingtlanközvetitőtől

- ablakostól

- vízvezeték-szerelőtől

Igen: minden nap, és nem mindig ugyanattól. Nem írtad, milyen vállalkozás volna a tied, de ha olyan, amiből millió van már, akkor a tied is a szemétben landol.

2016. jún. 2. 21:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem írtam, mert nem magamnak, hanem egy barátomnak szeretnék segíteni, és ez nem a reklám helye. Viszont köszönöm a hasznos, őszinte válaszokat!
2016. jún. 2. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:
22%

9-es

Abbol vonsz le kovetkezteteseket, h mit valaszol itt a GYKn 10 ember? Szted a marketing ennyi?! Csak egy teljesen egyszeru kerdes..ezek szerint magad ugyesebbnek tartod ezen a teruleten es jobb meglatasaid vannak, mint sok multi ceg kozep vezetoinek? Csak mert ugye sorolni tudnank olyan lancokat akik nem keveset szorolapoznak es most kiderult, h vmit beneztek hisz mondod, h ez baromsag mert itt GYK is mutatja a statisztikat.. Hihi :)) hat joo.. Biztos igen a valasz es tobbet tudsz, mint a nagy vallalatok. Pacsi

2016. jún. 2. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

A 9-es vagyok: azért ha ÖTBÖL ÖT negatívnak tartja, akkor az mond valamit.

Emellett ez nemcsak az itteni válaszolók véleménye, hanem minden ismerös az szórlapokat egyböl a szemétbe dobja, vagy ha megnézi, akkor csak azért, hogy ezekkel ne foglalkozzon.

Attól, hogy a nagy vállalatok szórólapokat, annak többek közt az is oka, hogy ezekkel a kiadasokkal az adójukat tudják csökkenteni.

A statisztikákkal meg akármit ki lehet mutatni meg mindennek az ellenkezöjét is - csak megfelelöen kell a paramétereket megadni.

Szóval hiába állítod, hoyg nem így van, a kérdezö - ileltve az ismeröse - jobban teszi, ha más módon reklámozza magát.

2016. jún. 2. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha 5 valasz szamodra reprezentativ akkor gratulalok ;)

Latom nagyon erted a szorolapozas lenyeget...

2016. jún. 5. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!