Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Programozó informatikusság...

Programozó informatikusság kitanulása 30 évesen?

Figyelt kérdés

Most tettem le az érettségit. Ezelőtt másban dolgoztam. Bár régen sokat terveztem, hogy ezzel fogok foglalkozni. A kérdésem az lenne, hogy neki álljak? Úgy értem hogy ha elvégzem Egyetemen és még tanulás közben elkezdek benne dolgozni akkor van esélyem munkát találni? Tisztában vagyok vele, hogy vannak vagy lesznek nálam fiatalabbak is és talán nem futhatnék be a +10 év hátrányommal olyan nagy karriert mint ők. De el tudnék benne helyezkedni benne? Illetve lenne valami ami segíthetne kiküszöbölni a hátrányomat?

És az jó ötlet lenne ha az önéletrajzomba nem tüntetném fel a koromat? Bár nem igazán látszik meg rajtam és apám is sokkal fiatalabbnak nézett ki idősebben mint amennyi valójában volt. Minden segítséget szívesen veszek.

2016. máj. 29. 21:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Feltételezem, hogy egy programozónak mindig "haladnia kell a korral". Úgy értem, hogy folyamatosan követnie kell a fejlesztéseket.
2016. jún. 3. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez tök jó, hogy mindig haladnia kell a korral, de egy idő után úgyse fog. A programozás alkategóriában is van egy rakás ember aki a világon mindent pascalban meg deplhiben akar csinálni, akkor is ha már 20 éve nem azok a legoptimálisabb technológiák nagyon sok mindenre (=mindenre).

A szokás nagy úr lesz már akár pár évnyi munka után és hamar túlnőnek rajtad az újítások ÁLTALÁBAN. Én elhiszem azt, hogy vannak olyan programozók, akik 50 évesen is mindig figyelik az újításokat, azt viszont tudom, hogy a többség nem ilyen.

2016. jún. 3. 21:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Engem az érdekel, hogyha 30 évesen kezdek neki az egyetemen a programozásnak akkor kapok-e jó munkahelyet azaz felépíthetek még belőle egy jó karriert?

Úgy hallom nagyon kevés az informatikus.

Tehát ennek fényében úgy hiszem vagy gondolom, hogy nem a kor miatt fognak eltanácsolni, mivel eléggé kevés az infós.

2016. júl. 12. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!