Lehetséges, hogy ingyen van a Tel*komnál a napinet, vagy csak elírás?
Domino 5 díjcsomagom van.
Bejelentkeztem a T oldalán és a Szolgáltatás alatt a Testreszabást választva oda van írva ez :
NapNet Díjmentes
A NapiNet csomag a napi díjban foglalt 10 MB adatforgalmat biztosít.
Akkor... ez... most kb ingyen van?
Nem kérdezem meg a T-t mert eddig kb akármit kellett intéznem mindegyik mást mondott... ( Jelenleg másfél éve válaszolnak egy garanciális ügyemre, de megkerültem őket és elintéztem máshogy...... pl... )
Köszi
Nekem is azt írja, nem igazán tudom,hogy mi a helyzet.
"Az adott napi adatmennyiség felhasználása után aznap nem áll rendelkezésre további forgalmazási lehetőség. Az adott napi adatmennyiség felhasználásáról a SMS üzenetben tájékoztatunk. A tájékoztató SMS üzenet 1430-as hívószámra való továbbküldésével lehetőség van további 10 MB adatmennyiség igénybevételére további 195 Ft-ért, amely az adatdíjcsomaggal megegyezően az adott nap végéig (23:59:59-ig) használható fel. A 10 MB-os forgalombővítő opció egy nap többször is igénybe vehető."
De gondolom ne ingyenes, mert:
"A használathoz adatforgalmat kell kezdeményezni (pl. böngészés, adatforgalommal járó alkalmazások használata, e-mailezés), ekkor levonásra kerül az adott napi díj és aktiválódik az aznapi 10 MB benne foglalt adatforgalmi keret. Olyan napon, amikor nem keletkezik adatforgalom, a napi díj sem kerül levonásra."
Ezekből azt a következtetést szűrtem le, hogy azért írja, hogy díjmentes, mert nincs fix havidíja, ha használod, -195 Ft, ha nem, akkor semmi.
Értem, köszi
Csak nagyon fennakadt a szemem a díjmentes szón :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!