Használt kistévét el lehet még manapság adni?
Figyelt kérdés
Nem LCD-TV, hanem régi, képcsöves. Nekem már nincsen rá szükségem, viszont kiváló állapotnak örvend.
Akikkel eddig beszéltem, azok a nyaralójukba már mind lapos TV-t akarnak venni. :/
Kidobjam inkább, vagy még várjak?
2016. máj. 25. 12:39
1/7 anonim válasza:
Fényképpel meghirdeted a jófogáson és elvihetik. Én is adtam el csöves tévét nem olyan rég. Az olcsó ára miatt érdekelheti az embereket.
2/7 anonim válasza:
el, igen. én nemrég adtam el a nemrég elhunyt nagymamám tv-jét, egy szintén idős hölgynek 7500 Ft-ért. bár én nem a pénz miatt adtam el, csak a tv sem kellett, kidobni meg nem akartam.
3/7 anonim válasza:
Simán el lehet adni, csak nem sok pénzért. Gyakorlatilag kb. jó ha 10ezret adnak érte (bár nemtudom milyen, mekkora). Ha van valami nagyszülő vagy idős ismerősöd akinek jó lenne, inkább add neki, ha nem kell senkinek akkor pedig netre felrakod és majd jelentkezik érte valaki.
4/7 anonim válasza:
Kapsz érte 2-3000 Ft-ot. Nem éri meg vele bíbelődni.
Inkább ajánld fel ajándékba, pld. a szivesseg.net-en. Valakinek örömet okozhatsz vele.
Vagy vidd be egy öregek otthonába, hajléktalanszállóra, esetleg hívd fel valamelyik segélyszervezetet,akik elviszik és odaadják egy rászorultnak.
5/7 anonim válasza:
Mi lecseréléskor bevittük a kórházba. Lett helye.
6/7 A kérdező kommentje:
Már egy jóideje meghirdettem a neten, de nincs rá jelentkező. :/
Ingyen meg nem adnám oda, ha nem muszáj. Jól jönne egy kis pénz érte.
2016. máj. 25. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!