Használt cipőt reális eladni ilyen áron?
Figyelt kérdés
Jófogásra szeretném feltenni a cipőmet, pontosabban: [link] 13500 ft-ért vettem. 9000 ft-ért reális eladni? Egy napot hordtam suliba, de nyomja a lábam sajnos.2016. máj. 9. 11:36
1/6 A kérdező kommentje:
Basszus, véletlen a kulcsszavakba írtam.
Jófogásra szeretném feltenni a cipőmet, pontosabban: [link]
13500 ft-ért vettem. 9000 ft-ért reális eladni? Egy napot hordtam suliba, de nyomja a lábam sajnos.
2016. máj. 9. 11:40
2/6 anonim válasza:
Igen. Sőt 10-ért is próbálhatod pár napig-hétig, hátha, sztem az is belefér...
3/6 anonim válasza:
Igen. Reális, előtte viszont ahogy csak bírod lemosod a fehér részét. Ha kell közelebbi képet készítesz és biztos lesz rá vevő.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ srácok.
2016. máj. 9. 15:07
5/6 anonim válasza:
Ha neten vetted, és csak egy napot hordtad úgy, hogy nem látszik rajta, még a boltba is simán visszaküldheted, kötelesek visszafizetni az árát. De amúgy én már üzletbe is vittem vissza így cipőt, és simán engedték kicserélni eggyel nagyobb méretre. Persze csak ha tényleg nem látszik rajta, hogy egy napot hordtad.
6/6 A kérdező kommentje:
Csak ha a sarka a betontól már egy kicsit is megkopik, akkor nem fogják kicserélni. :(
Volt már, hogy focicipőt vittem vissza úgy, hogy használtam 2-3 napig. Na azon semmi se látszott, még csak büdös sem volt.
2016. máj. 9. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!