Ha nem veszem át a csomagot?
Figyelt kérdés
Rendeltem valamit, GLS futár hozza ki, viszont volt egy kis gubanc a rendeléssel, ilyenkor ha nem veszem át a csomagot és nem fizetem ki, attól még a szállítási költséget kifizettetik?2016. máj. 21. 17:19
1/9 anonim válasza:
Nem muszáj átvenni, és ebben az esetben nem kell fizetni semmit.
De legjobb lenne ha felhívnád őket, vagy írnál nekik, hogy ne menjenek feleslegesen.
2/9 anonim válasza:
Nem fizettetik ki,de te meg igazán jóember vagy,hogy megrendeled az árut és nem veszed át. Ugyan milyen gubanc...?
A párom feladott valakinek egy hangfal szettet, a rendelő mindhárom kézbesítést elsunnyogta, a GLS-nél meg dühükben összerugdosták a terméket,ami aztán eladhatatlan lett!
3/9 A kérdező kommentje:
Fel akarom őket hívni legalábbis a futárt, maga a cég akiktől rendeltem már tudnak róla, mivel a gubancot az Ő rohadt oldaluk okozta...volt egy kuponom, amivel szinte a 2 termék közül csak az egyiket kellett volna kifizetnem, de mikor beírom a kódot nem jelzi, hogy levonta az összeget, akkor sem ha tényleg levonja ezt az első alkalomnál nem tudtam ezért az első rendelést töröltem (itt lőttek a kuponkódnak mert már felhasználtam) addigre már megtudam, hogy nem vonja le, ettől függetlenül ha a kód szerepel a számlán megkapom a kedvezményt, tehát feladtam megint a rendelést nem tudva arról, hogy a kód már halott, majd 1-2 nap múlva csak idegesített ezért írtam nekik még egy e-mailt és azt mondta itt már tényleg nem kapok kedvezményt, mert ugye töröltem az elsővel...én is hibás vagyok, de az oldal is, hogy törölt rendeléssel elövik a kuponomat úgyhogy nem is jelzi sem azt ha halott a kód sem azt ha működik....bocsi lehet kicsit bonyolult a dolog :D
2016. máj. 21. 17:40
5/9 A kérdező kommentje:
ja és az lemaradt, hogy ugye az első törlés után küldtem e-mailt, nem közölték benne, hogy mivel töröltem a kód már nem érvényes
2016. máj. 21. 17:45
6/9 anonim válasza:
Na az ilyen emberek miatt nem küldök utánvétellel semmit!
7/9 A kérdező kommentje:
6: én meg az i8lyen majmok miatt nem rendelek magán személytől :D kvittek vagyunk
2016. máj. 21. 19:35
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom te mit csinálnál, ha dupla annyiba kerülne valami, mert az oldal közben kijelezte, hogy kód elfogadva, de ha ténylegesen elfogadta volna is ugyan így nézet volna ki a dolog, hogy nem vonja le csak kiírja, hogy eflogadva és a számlára oda írják...szóval az ilyen nagyon hasznos hozzászólásokkal elmehetsz, pont oda ahová gondolom :)
2016. máj. 21. 19:41
9/9 anonim válasza:
Nálunk összegyűjtik az ilyen csírákat és egyben megy az ügyvédhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!