Az utcalányok mennyiért "dolgoznak"?
Figyelt kérdés
Épp azon gondolkodtam, hogy mennyi lehet egy ilyen ősi szakmát űző leányzó órabére.
Valószínűleg több mint az enyém. Vagy mint ami nekem lesz valaha...
2016. máj. 16. 20:03
1/5 anonim válasza:
Nyilvánvalóan több, nem képezlheted te sem, hogy mondjuk 600 forintért egy órán át kefélnek...
3/5 anonim válasza:
A rosszlányok oldalon a legtöbbnél pl. egy óra átlagosan olyan 15 ezer.
4/5 anonim válasza:
Hozzátéve, hogy ez a 15-20e az, amit a kuncsaft fizet, ennél kevesebb marad meg a lánynál tisztán szerintem.
5/5 anonim válasza:
Itthon 15-20 e Ft között/ óra, de nyilván ez nem az ő pénzük teljes egészében és jó ha a feléből még költeniük is kell a szolgáltatásuk minősége érdekében.
Külföldön, német, holland, belga legális területeken
15 perc 50 eurotól indul, a legalapabb szolgáltatásokkal is.
Másabb kultúrával, saját bérleményben jobban jönnek ki anyagilag és kevésbé kiszolgáltatottak, mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!