Meghirdettem egy terméket interneten, akadt rá vevő, fel kellene adnom postán neki . milyen lehetőségek vannak és mennyibe kerülnek, amik számomra kedvezőek?
Oké 12-es, te így jártál, én és sokan mások meg úgy, hogy több küldeményem párolgott már el a Postán, feladóként és címzettként is. Volt, hogy a könyvelt küldemény száma sem volt benn a rendszerben. És ezek nyilvánvalóan nem a szekrény mögé estek be, hanem ellopták. A Posta kifizeti a feladási díj akárhányszorosát és a biznisz pörög tovább.
A futár eddig mindenemet elvitte-meghozta.
Kérdező, ne haragudj, de ha csak nem Te vagy Magyarország miniszterelnöke/ köztársasági elnöke, akkor nem értem, mi olyan nagy titok vagy szégyen van abban, hogy valaki el akar adni egy pár cipőt.
Ráadásul belinkeltem a postai díjakat, leírtam, hogy tudnád megmondani a vevőnek, mennyit fizessen - tehát még azt sem lehet mondani, hogy nem segítettem... na mindegy...
Posta - nem posta: több, mint 2 ezer adásvételen vagyok túl 9 év alatt, össz 3 termék tűnt el: 1 ajánlott, ahol a posta kártérített és 2 sima, ahol a vevő nem volt hajlandó ajánlott díjat fizetni, holott felhívtam a figyelmét, hogy nem fér be a postaládába (akkor még nem volt úgy leszabályozva, most már fel sem veszik azt simán)
A "hisztérika" linkelte be Neked a postai díjszabást és adott Neked pár tanácsot, de ezekkel nem foglalkozol, hanem inkább Rád illene a hisztérika szó, mert csak azzal foglalkozol, hogy nem privátban válaszoltam.
Cinikus stílusoddal ki is állítottad magadról a bizonyítványt.
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha majd nem ilyen felhasználónévvel írsz, mint ez " Ƹ̵̡Ӝ̵ ", akkor lehet, hogy ott válaszoltam volna. Ráadásul én sem kaptam olyan értesítést, hogy ha valaki privátot ír, akkor kötelező privátban válaszolni)
"Bocs, de miért kell privátot írni, ha 1 pár cipőről van szó?"
Ez lenne a felháborodás? Érdekes felfogásod van.
Arra meg kifejezetten megkérlek, hogy ha én tisztességesen beszélek Veled, akkor Te is úgy válaszolj és ne sértegess, "te majom"
Érdekes, én nem beszélek tisztességesen, mégis a Te hozzászólásodat törölték, amiben majomnak tituláltál - hogy is van ez? :D
Amúgy jó éjszakát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!