Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszamenőleg egy hétre lehet...

Visszamenőleg egy hétre lehet számlát kiállitani?

Figyelt kérdés
Elvégeztem egy szoba festést a megrendelővel megállapodtunk,hogy nem kér számlát,utánna benyögte,hogy mégis kell,a könyvelőm azt mondta hogy nem javasolja a számla visszamenőleges kiállitását. De viszont addig nem fizet a megrendelő amig nem kap számlát. Akkor most buktam a munkadijamat? Köszi a segitséget!
2016. máj. 10. 09:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Miért nem vitted rögtön?

Miből fog kiderülni, hogy ez utólagos? Mi az utolsó dátum a számlatömbben?

Pl. május 6-án állítottál ki utoljára. Akkor kiállíthatod ezt is 6-ával vagy bármely utána lévő dátummal. Csak korábbit nem írhatsz bele, mint az utolsó.

2016. máj. 10. 09:39
 12/31 A kérdező kommentje:
Na,mindegy akkor a tegnapi nappal kapja,ha meg beleköt akkor igy jártam,elég kukacos! De eredetileg neki nem kellett mert akkor ólcsóbban megússza (mondta).
2016. máj. 10. 09:42
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Na de a munka végén mondta, hogy mégis kér. Meggondolta magát. Lehet, hogy el tudja valahova számolni.

Szerintem keress egy másik könyvelőt, aki tud normális tanácsokat adni :)

2016. máj. 10. 09:44
 14/31 A kérdező kommentje:
Igen,most hivtam fel a megrendelőt,kell neki számla de a plussz költséget nem hajlandó kifizetni,ugyebár számlával rámegy az ÁFA csak amiben megegyeztünk,ugy gondolja,hogy a többletet én fizessem ki.
2016. máj. 10. 10:10
 15/31 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló számomra hogy becsapott!
2016. máj. 10. 10:10
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Keress masik konyvelot, szamlat teljesitestol szamitott 15 napon belul ki lehet allitani.
2016. máj. 10. 10:23
 17/31 anonim ***** válasza:
82%

Ez elég durva.

Én kiállítanám a számlát, a megbeszélt összeg + áfa. Nézzen hülyének valaki mást.

Ha meg nem akarja kifizetni, akkor mindenkinek elmondom és többet senki sem fog neki dolgozni.

2016. máj. 10. 10:25
 18/31 A kérdező kommentje:
Ilyen világban élünk ott csapják be az emberek egymást ahol lehet,már a saját anyában sem bizhat meg lassan az ember.
2016. máj. 10. 10:37
 19/31 A kérdező kommentje:
Szerintem ha nem megy akkor lehet felhivom és kellemes anyák napját kivánok neki,és nem idegesitem magam tovább ezzel,és elkönyvelem magamban,hogy ezt elbuktam.
2016. máj. 10. 10:39
 20/31 anonim ***** válasza:
Azért a semminél az is jobb, ha a számla nélküli összeget megkapod. Az egészet ne hagyd veszni.
2016. máj. 10. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!