Budapest melyik keruleteben vennel ingatlant, ingatlanokat?
"6. 7. Kerületben simán...nézz körül."
Körülnéztem, 15 M-ért a 6-7. kerületben 30 nm-es egyszobás lyukakat kapsz vagy olyan romokat (azokból is csak nehezen olyat, ami 40 nm-nél nagyob...), amikre alsóhangon 5-10 lepedőt kéne költeni, hogy kiadható állapotba kerüljön. Válogass nyugodtan:
A kedvencem azok, ahol a 4 részre vágott polgári lakást begalériázzok 1.9 belmagasságra és 50 nm-nek hirdetik :D
A 13. kerületben meg max. a hungárián kívül kapsz ennyiért egy panelt, azt meg ne nevezzük már belvárosnak, meg a bérbeadása is durván más árfekvésbe kerül, tehát a megtérülése gyengébb lesz.
De, hogy konstruktív is legyek:
30 millióból én nem kis koszos lyukakat vadásznék a belvárosi házak pince vagy földszintjén, hanem jóval nagyobb, 3-4 szobás polgári lakásokat. Mint pl. ez :
(meg még rengeteg van 30M környékén)
Mondjuk ennek nem a legtutibb az elrendezése, de keresni kell jobbat.
Szóval ezeket könnyedén ki tudod adni szobánként, ha szép az állapot és jó a hely 50-60e + rezsi simán befigyel szobánként. Az 4 szobára 200-240e. Míg a 2 kis lyukat sem tudnád 60-70e-nél többért kiadni és ugyan ott lennél.
Én ezt javaslom. Picit több munka, mert több bérlő forogna, de mivel többen laknak a lakásban így van némi kontroll is, mert ha az egyik bérlő sáros azt megtudod a többitől.
Erdekes, en talaltam
ezek iranyarak:keszpenzel lazan lejon 10%
Ha meg kiszamolod, ha 2 kisebbet veszel airbnb-n szamoljunk csak 50 euroval 20 napra nem is egy honapra, szorozd meg kettovel es lass csodat:)
Látszik nem ingatlanoutal mostanában...
Kp ide vagy oda jo lakásnál kb hullat engednek - rosszat meg nem érdemes venni.
A 20 napos kiadas nagyon optimista ( főleg ilyen lyukaknál, mert te is azokat linkeltél) es meg koltseged is van.
De latom neked fix ideálod van, úgyhogy kar győzködni, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!