Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért árulnak silány szinte...

Miért árulnak silány szinte használhatatlan műszaki termékeket a hipermarketekben pl. a teso-ban?

Figyelt kérdés
Ugy vettem észre hogy semmi sem az ami annak látszik. Persze régen volt mindennek valódi alternatívája drágán de már ez sincs. Erre van kereslet, igény? Pl. Régen lehetett márkásabb, használható láncfűrészt, barkács dolgokat kapni de már csak lim-lom játékgépek vannak úgy hogy azok se 2 filléresek árban.
2016. ápr. 22. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Márkás termékekkel nem lennének versenyképesek, ezért a sok gagyi és ez is kielégít egyfajta keresletet.
2016. ápr. 22. 01:53
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Mert aki heti 3x4 órát vág fát láncfűrésszel az nem a Tescoban és nem 5,000-ért akar fűrészt venni.

Aki meg a Tescoban vesz 5e-ért fűrészt az évente 1x használja fél órát, arra meg jó az is.

2016. ápr. 22. 07:34
 3/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
60%
Eszembe nem jutna a Tescoba menni, ha ilyen cuccra lenne szükségem.
2016. ápr. 22. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Pontosan. Aki profi, annak profi gép kell, és az olyan árban is lesz. Aki meg évente egyszer-kétszer veszi elő a fúrót, hogy feltegyen egy képet a falra, esetleg egy polcot, annak nem kell erős gép.

Vannak szaküzletek, ahol kapsz Makitát meg ilyesmit, és annak olyan is az ára. A legtöbb háztartásba viszont elég egy 10 ezer forintos fúró, nem kell 50-60-70 ezer forintos Makita.

2016. ápr. 22. 08:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Konkrétan mire , milyen termékekre gondolsz MŰSZAKI cuccokon belül (?) csak a bárkacsra vagy ebbe minden bele tartozik ?

Mert ! Számítógépet billentyűvel, monitorral, egérrel Tescoban vásároltam, 13 évvel ezelőtt . A dömper monitor 10 év után dobta be az unalmast (Szervizbe nem vittem) . A gép a billentyű, egér tökéletesen funkcionál . Ki mentem ugyanabba a Tescoba és nálunk vásároltam egy márkás, neves monitort, ennek már több éve és semmi probléma vele .

2016. ápr. 22. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
** náluk
2016. ápr. 22. 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, tulajdonképpen én is nagyon meg vagyok elégedve pl a Tesco-s számtek cuccokkal. Nekem is van ami régóta működik és olcsón akciósan jutottam hozzá. Hanem azokra a szerszámokra gondolok itt ami középszerű, mint pl a Strauss, vagy value termékek. Hiányolom pl. a partner, mculloch olcsóbb minőségi cuccokat.
2016. dec. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!