Honnét lehet megtudni, hogy kik vannak bejelentve állandó lakcímre a lakásomra?
Figyelt kérdés
Vannak albérlőim, és gyanakszom hogy esetleg bejelentették magukat állandóra...honnét tudnám kideríteni?
Köszönöm előre is.
2016. ápr. 18. 10:54
21/26 KulGery válasza:
#20-s De ellenőrizze rendszeresen, azaz minden kijelentkezés után.
22/26 KulGery válasza:
Értem. Ha lejár a bérleti szerződés, akkor hogy tudom megkérni az ott lakó embereket, hogy ha már nem fizetnek, és eltüzelték a padlót, bútorokat, költezzek is ki legyenek szívesek?
23/26 Lex01 válasza:
Én még ideiglenesre sem engedném nekik, örüljenek neki, hogy lakhatnak valahol.
24/26 anonim válasza:
"Én még ideiglenesre sem engedném"
Nem tilthatod meg, ehhez nincs szukseguk a beleegyezesedre, meg kotelesseguk bejelenteni az uj lakcimet.
25/26 anonim válasza:
a beleegyezésed nélkül, bérleti szerződéssel be lehet jelentkezni állandóra. Remélem annyi legalább meg van a negatív IQ-jú állampolgároknak is, hogy az állandó lakcímre történő bejelentkezés nem egyenlő a tulajdonjog megszerzésével....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!