Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy beszélgetés...

Mennyibe kerül egy beszélgetés egy ügyvéddel?

Figyelt kérdés
Fel szeretnék keresni egy ügyvédet, akitől jogi tanácsot szeretnék kérni tartózással kapcsolatban. Azt még nem tudom, hogy szükségem lesz-e jogi képviseletre vagyis rá. Mennyibe kerül egy ilyen beszélgetés?

2016. ápr. 15. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 6 - 9 ezer. A hivatalos díjszabás megtalálható a neten.
2016. ápr. 15. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
5-20 ezer, város és ügyvéd függő.
2016. ápr. 15. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
86%

Téma és ügyvédfüggő (milyen tapasztalat, stb...)

Nekem a munkajogi ügyvéd egy 20-as volt egy órára (de egy elég jó név a szakmában BP-en).

2016. ápr. 16. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van ingyenes telefonos vagy személyes jogsegélyszolgálat is. A neten találsz párat.

Önkormányzatoknál is van (azt nem tudom, hogy mindenhol van-e ilyen) ingyenes jogsegélyszolgálat, de családsegítő központokban is segítenek jogi tanácsokkal.

A jogiforum.hu Fórum részében is felteheted-a kérdésedet, ott többen is válaszolhatnak rá.

2016. ápr. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!