40 évesen mekkora vagyona lehet egy átlag magyarnak?
Változó, de aki dolgozik normális helyen, nem minimálbérért, az azért tud valamit felmutatni egy idő után.
Nálunk családban (1 nagyszülő, 2 szülő, én) ingatlan vagyon kb. 70M. Megtakarítás kb. 15M, 2 autó 1,5M és 0,5M, bevétel havi 900-1M. Ebből én külföldön dolgozok.
Nem az átlag, de szerintem se annyira kirívó ez 20-30-40 év munka után. Persze aki 80-ért van a soron annak hiába magyarázod.
Haha. Ez nem betegség, hanem kíváncsiság. Leírtam hogy nekem mim van. Nem kell irigykedni, vagy sajnálkozni. Egyszerűen ez a gyk.hu, ahol az emberek informálódhatnak anonim módon, ilyen kényesebb kérdésekről, amiről az emberek nem beszélnek, még a barátaik előtt sem.
Jártam mélyinterjúztatni embereket egy viszonylag gazdag budapesti kerületben. Megdöbbentem, amikor láttam mennyire nincs pénzük az embereknek. A érem másik oldala hogy ha kimegyek az utcára, akkor nagyon értékes autókkal járnak igen sokan. Azért kérdeztem meg, mert tényleg nem tudom mi a helyzet valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!