PayPal-on és OTP bankkártyán lévő pénzösszegek összeadhatóak egy vásárlásra?
Figyelt kérdés
Ha PayPal-on keresztül szeretnék vásárolni egy például 15.000HUF értékű terméket, viszont a PayPal egyenlegemen csak 10.000HUF van, de a PayPal fiókomhoz kapcsolt OTP számlámon van még 10.000HUF akkor megoldja úgy a rendszer, hogy a bankszámláról kiegészíti a kellő pénz? Vagy PayPal-on vagy bankszámlán összesítenem kell a teljes összeget a kifizetés előtt?2016. ápr. 12. 22:21
1/5 anonim válasza:
Nem. ki kell választani a fizetési módot külön van a bankszámla meg a paypall. Ez így semmiféleképp nem fog működni amit elképzelsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez így nem feltétlen igaz, mert ha a PayPal fizetési módot választom ki és 0FT van a PayPal egyenlegemen, akkor automatikusan a bankszámlámról veszi le a pénzt. Ezért vannak összekötve.
2016. ápr. 12. 22:29
3/5 anonim válasza:
Igen! Először az egyenleget vonja le és a maradékot a kártyáról.
Én így költöttem el a maradék egyenlegem, pár ezrest levont onnan a maradék ment a bankkártyáról simán.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, köszi a választ!
2016. ápr. 12. 22:53
5/5 anonim válasza:
le vagyok maradva a korral úgy tűnik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!