Mennyiért lehet használt klímaberendezés eladni?
Figyelt kérdés
Kihasználatlan miatt valnabk még tőle. Kb 10 éves és jó, ha összesen tízszer be volt kapcsolva. Két éve ki lett tisztittatva szakemberrel, de így sem használtuk. Természetesen működik, taviranyitoja is megvan.2016. ápr. 11. 21:05
2/4 anonim válasza:
Típusát beírod pár apróhirdetés oldalara és kiadja milyen áron mennek.
3/4 A kérdező kommentje:
Beírtam apróhirdetési oldalra, de nagyon nagy a szórás, ezért próbálok itt érdeklődni. Azt sem tudom, újonnan mennyi lehetett, mert még az előző tulaj szereltette fel.
2016. ápr. 12. 09:27
4/4 anonim válasza:
Nem sokért. Pontosabbat az állapot, márka, teljesítmény alapján lehetne mondani. Gondolj bele, az emberek nem szívesen vesznek használt, besárgult, esetleg berozsdásodott készülékeket, mert nem egy nagy élmény folyton azt nézegetni. Ráadásul általában a készülékek élettartama 15 év körül van, nem tudni meddig fogja még bírni. Nem írtál típust, márkát, teljesítményt, de szerintem egy átlagos 10 éves klímát olyan 30-50 ezer körül lehetne eladni, de ez persze nagyban függ az előbb említett dolgoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!