Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért ilyen elszálltak a...

Miért ilyen elszálltak a magyarok ha megélhetési költségekről van szó?

Figyelt kérdés

Egyik kérdésben egy illető azt kérdezte hogy egy fiatalnak manapság mennyiből lehet megélni Budapesten.

Erre ezt válaszolta az egyik :

"Albérlet: 80

Rezsi: 30

Telefon: 10

Kaja: 30*3000 = 90

Ruha: 20

Tisztálkodószerek, takarítószerek: 20

Buli: 20

Ez 270.000 Ft és még nem tettél félre, nem utaztál és nem voltak Ad-Hoc kiadásaid."

Tehát szerinte minimum nettó 270 ezer HUF kell és szerinte ebben váratlan kiadások sincsenek.

Nos..

90 ezer élelmiszerre? MIndennap étteremben ebédel vagy mi? Vagy mit eszik? Hetente bélszínt? Nem értem!

ruha : 20 ezer ! Micsoda? Minden hónapban? Évente 240 ezer ruhákra? Elszálltnak érzem ezt is.

tiszt. szerek, takarítószerek : 20 ezer.... ez is mi? Mosópor, mosószer, szappan, tusfürdő, sampon a töredékéből kijön, a legtöbb pedig tovább tart 1 hónapnál.

Buli??? És akkor azt írja ebben nincs váratlan kiadás. A 20 ezres buli tétel valami magától értetődő és természetes?

Szerintem a megélhetéshez nem tartozik hozzá a diszkó meg a drága ruhák, se a kocsma. Ezek mind extra dolgok.

Mert ilyen logikával akkor válaszolhatta volna azt is hogy 500 ezerből lehet csak megélni, mert nagy autót akar tartani, 100 nmen élni egyedül, prostizni hétvégente, stb.

2016. ápr. 10. 01:33
1 2
 11/20 Saavedro ***** válasza:
87%

"engem szimplán ezek a témák érdekelnek. "

Valahogy mégis csomó választ - amire nem tudtál hirtelenjében valami baromságot kiszülni - figyelmen kívül hagytál...ez miért lehetséges?

2016. ápr. 10. 11:23
 12/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
25%

"A 1/2 ország külföldre menekült, a másik fele meg a munkaügyiben csövezik . Van egy kb. 10-20 % aki meg úgy él mint a királyok ."

Az már 110-120%, és még nem beszéltünk arról a 30-40%-ról, aki eltartja a többieket. Ezt hogy?

2016. ápr. 10. 13:31
 13/20 Saavedro ***** válasza:
16%
Úgy, hogy séfgyerek már megint a hasára csapott.
2016. ápr. 10. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
16%

12

Neked van önálló saját gondolatod is, hozzáfűzni valód a ki írt kérdéshez vagy csak fo.sságokat jössz állandóan okádni az oldalra ???

2016. ápr. 10. 15:51
 15/20 anonim ***** válasza:
16%

"30-40 % aki eltartja a többieket" .

És azt a 30-40 %-ot ki tartja el akik azt képzelik magukról, hogy ők eltartanak bárkit is . Külföld, a külföldi tartja el azt az öntelt 30-40 %-ot nem ??? Az Audi magyar, a tesco magyar, lidl, aldi, gyógszergyárak ??? Tudsz mondani valamit ami a magyaré, amit a magyar alkotott ? xd A te 30-40 %-odat is a külföldi eteti mint a madarat a kalickába .

2016. ápr. 10. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Én írtam ki azt a kérdést. Abszolút nem voltam elszállva. Az aktuális költségeimet írtam le, ami pont ennyi.

Nem tesco-s szarokon élek, ez tény, de nem is élek nagy lábon, szerintem kicsivel az átlag alatt is.

2016. ápr. 10. 19:32
 17/20 Koplárovics Béci ***** válasza:

"És azt a 30-40 %-ot ki tartja el akik azt képzelik magukról, hogy ők eltartanak bárkit is . Külföld, a külföldi tartja el azt az öntelt 30-40 %-ot nem ??? Az Audi magyar, a tesco magyar, lidl, aldi, gyógszergyárak ??? Tudsz mondani valamit ami a magyaré, amit a magyar alkotott ? xd A te 30-40 %-odat is a külföldi eteti mint a madarat a kalickába ."

A tyúkszemedre léptem, vagy mi? Volt kérdés, hogy ki fizeti azt a 30-40%-ot, aki dolgozik? Csak a matekra kérdeztem rá, fölösleges volt idehányod ezt a néhány mondatot.

2016. ápr. 10. 19:40
 18/20 Koplárovics Béci ***** válasza:

" Külföld, a külföldi tartja el azt az öntelt 30-40 %-ot nem ???"

Öntelt lenne mindenki, aki dolgozik? Csak azért, mert megpróbálja a családját eltartani? Te dolgozol? Öntelt vagy? Vagy csak várod, hogy valami hús a szádba kerüljön? Csak azért, hogy ne legyél öntelt? Neked ennyire számít, hogy kitől kapod a fizetésed? Hogy inkább nem dolgozol, csak ne a külfödi fizessen, ne legyél öntelt? Vagy saját magadat is szidod?

2016. ápr. 10. 19:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Én se dolgozok magyaroknak,fillérb..szó munkaadók,csak külföldieknek és igen,mivel jó magas fizut adnak csak külföldi cégnek dolgoznék,fütyülök rá mi a magyaroké,fizessenek meg jól és tárgyalhatunk addig nem.
2016. ápr. 11. 09:58
 20/20 anonim ***** válasza:

# 15

Hallod, a logikád nem a legélesebb, igaz?

Ha magyarok dolgoznak az Audinak, akkor szerinted a külföld tartja el a magyarokat vagy a külföldi cég (Audi) profitál abból, hogy itt olcsóbban dolgoztat?

Fuck logic man...

2016. ápr. 11. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!