Miért ilyen elszálltak a magyarok ha megélhetési költségekről van szó?
Egyik kérdésben egy illető azt kérdezte hogy egy fiatalnak manapság mennyiből lehet megélni Budapesten.
Erre ezt válaszolta az egyik :
"Albérlet: 80
Rezsi: 30
Telefon: 10
Kaja: 30*3000 = 90
Ruha: 20
Tisztálkodószerek, takarítószerek: 20
Buli: 20
Ez 270.000 Ft és még nem tettél félre, nem utaztál és nem voltak Ad-Hoc kiadásaid."
Tehát szerinte minimum nettó 270 ezer HUF kell és szerinte ebben váratlan kiadások sincsenek.
Nos..
90 ezer élelmiszerre? MIndennap étteremben ebédel vagy mi? Vagy mit eszik? Hetente bélszínt? Nem értem!
ruha : 20 ezer ! Micsoda? Minden hónapban? Évente 240 ezer ruhákra? Elszálltnak érzem ezt is.
tiszt. szerek, takarítószerek : 20 ezer.... ez is mi? Mosópor, mosószer, szappan, tusfürdő, sampon a töredékéből kijön, a legtöbb pedig tovább tart 1 hónapnál.
Buli??? És akkor azt írja ebben nincs váratlan kiadás. A 20 ezres buli tétel valami magától értetődő és természetes?
Szerintem a megélhetéshez nem tartozik hozzá a diszkó meg a drága ruhák, se a kocsma. Ezek mind extra dolgok.
Mert ilyen logikával akkor válaszolhatta volna azt is hogy 500 ezerből lehet csak megélni, mert nagy autót akar tartani, 100 nmen élni egyedül, prostizni hétvégente, stb.
Sose provokáltam, engem szimplán ezek a témák érdekelnek.
Az hogy itt hónapok óta üldöztök, az inkább gyerekes...
Soha az életben nem érdekelt egyetlen egy válasz sem, amit kaptál.
Azon meg el kéne gondolkodni, hogy szerinted mindenki hülye, csak te vagy a sárga villamos és csengetsz is minden sarkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!