Ezt megcsinálhatják így?
Figyelt kérdés
A helyi elektronikai boltban szerettem volna egy laptopot venni. Találtunk egy igen érdekes árazású darabot. Miután a boltos utána kérdezett hogy az a termék tényleg olyan olcsó amilyen és a beszállító megerősítette őt h igen, megrendeltük. Ezután a beszállító pár napra rá emailben jelezte h az a laptop majdnem 2x(!) annyiba fog kerülni.
Ezt hogy a szöszbe tehetik meg h a megrendelés után változtatnak? A 2x annyi itt százezres nagyságú árváltozást jelent
2016. ápr. 9. 11:19
1/4 anonim 

válasza:

Ha te kaptál visszaigazolást arról, hogy X típusú terméket Y áron megrendelted és a cég leszállítja neked akkor innen nem lehet visszalépni.
Más kérdés, hogy ennek érvényesítése valószínűleg nem ér annyit, mint az árkülönbözet.
2/4 anonim 

válasza:

Elcseszték, ennyi. Szerintem ezt te is jól tudtad, csak számítottál rá, hogy szerencséd lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Én magával a beszállítóval nem beszèltem csak a boltossal. Ő azt mondta nekem h , ő is meglepődött a termék alacsony árán. Ezért a rendeléskor megkérdezte h biztos ennyiért adják azt a terméket amire a beszállitó igent mondott...
2016. ápr. 9. 12:30
4/4 anonim 

válasza:

Jogilag te csak a kereskedővel vagy kapcsolatba, ergo tök mindegy neki ki mit mondott vagy ígért. Csak az számít, hogy ő neked mit ígért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!