A 2010es adóbevallásomat megcsinálhatják a párom munkahelyén? Egyszerűbb lenne neki megcsináltatni, mint nekem a gyerekkel bemenni a munkahelyemre.
Figyelt kérdés
Tavaly táppénzen,tégyáson és 08.24től gyeden vagyok, jelenleg is. Eddig minden adóbevallásomat a munkahelyem csinált,én nem értek hozzá.2011. máj. 2. 13:00
1/2 anonim válasza:
Hivatalból nem, de ha mégkéri valamelyik ott dolgozó munkatársat biztosan elkésziti. Nem nagy ügy .. az egész.. annak aki ért hozzá, csak egy segitőkész embert kell találnia. Remélhetően vannak még ilyen emberek..
2/2 anonim válasza:
Hivatalosan csak a saját munkáltató csinálhatja meg, ha úgy dönt, hogy vállalja. Nem kötelező neki. De egy másik munkáltató hivatalosan egyáltalán nem csinálhatja meg a bevallásodat. Csak "haveri" alapon, mint magánember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!