Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
[link]
2016. ápr. 4. 19:06
 1/10 A kérdező kommentje:

Sajnos amióta a Vatera felvásárlásával monopolhelyzetbe kerültek várható volt, hogy fizetőssé teszik. Én már csak azt nem értem, hogy miért hiszik, hogy ez működni fog, amikor már több ilyen oldal előtte ugyan emiatt befuccsolt?

Vajon ennyivel nagyobb lesz a profit abban a pár hónapban, amíg ezt így esetleg használják az emberek, mint hogy évekig a vezető apróhirdetéses oldal lennének?

2016. ápr. 4. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Személy szerint nem érint, eddig sem használtam jófogást, mert hatalmas fos volt, meg tele volt csalóval, ráadásul minden nagyon drága volt. Most meg hogy fizetős lett szerintem a maradék pár ember is otthagyja.

Jómagam hardveraprót és hasznaltauto.hu-t használok.

2016. ápr. 4. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem azért, de magánember miért akarna akár csak 1 (pláne több) ÁLLÁSAJÁNLATOT hirdeti?

ha meg cég hirdeti logikus, hogy nincs ingyen...

2016. ápr. 4. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért logikus, hogy egy ingyenes apróhirdetés oldalon nincs ingyen? Nem értelek. Nem tudom, hogy másnál is így van-e vagy csak állásajánlatoknál, meg kéne nézni.
2016. ápr. 4. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondom, hogy az állásajánlatok között logikus. Máshol már nem annyira.
2016. ápr. 4. 21:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem tudod mit jelent a logikus. Mi a logikus abban, hogy ami INGYENES, azért FIZETNI kell?
2016. ápr. 5. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ingyenes, cégeknek meg fizetős. Ingyen a világon semmi sincs, valakinek meg kell fizetni a szolgáltatásokat...
2016. ápr. 5. 20:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Sehol nincs feltüntetve, hogy csak magányszemélyeknek vagy hogy cégeknek nem. Annyit írnak, hogy minden hirdetésük ingyenes. Ne legyél már ilyen korlátolt.

Ha valaki azt mondja, hogy ingyenes, akkor te rögtön készíted elő a pénzt?

2016. ápr. 6. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Mutasd kérlek, hogy hol írja, hogy minden hirdetésük ingyenes?
2016. ápr. 6. 16:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Na jó, ha már az értő olvasás sem megy, akkor befejeztem a veled való beszélgetést, ez már tényleg a legalja.
2016. ápr. 7. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!