Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem fejeztem be a sulit, így...

Nem fejeztem be a sulit, így is meglehet élni?

Figyelt kérdés

Nincs szakmám még az alap általános iskola is hiányzik.

Már 13 évesen beálltam dolgozni,de lassan a munkahelynek is vége. És így szinte 0% az esélyem a további pénzkeresésre.

Amihez értek azt mind magamtól tanultam az interneten, vagyis nincs róla papírom hogy ehhez értek.

Kicsit tudok animálni,igaz nem rég kezdtem...mivel szeretek rajzolni.

Angol nyelv tanulásnak is nemrég neki álltam, igaz ez kicsit nehezebben megy.

Szoktam kisebb "képregényeket" is rajzolni.

Kélek olyant ne írjatok hogy fejezem be a sulit,mert az jelenleg lehetetlen.

2016. ápr. 4. 10:25
1 2
 11/13 1112 ***** válasza:
*vagy mosogatás esetleg -bocsi,megint most jutott egy eszembe.
2016. ápr. 4. 15:20
 12/13 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat sokat segítettek legalább reményt adni!

Ami azt illeti simán meglehetne élni így is.

Szabadúszó oldalakon elég jól megfizetik az animációt,és a 3D modellezést is.Na meg ha népszerű vagy YouTube is fizet.Persze az ilyen dolgokhoz kell egy jobb PC és egyebek.

Vissza térve arra hogy nem fejeztem be a suli, ez csakis az én hibám,kár szépíteni.Én voltam az aki nem ment be csak mert beszóltak v nemvolt kedve, v nem felet meg a szerbiai munkaesély. így dolgoztam v otthon aludtam, vagy felzabáltam a keresetem.Ostoba és bosszantó voltam kiskoromban,és későn változtam meg :/

2016. ápr. 5. 05:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Van helyesírási hiba, de most keltem X"D
2016. ápr. 5. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!