Nem fejeztem be a sulit, így is meglehet élni?
Nincs szakmám még az alap általános iskola is hiányzik.
Már 13 évesen beálltam dolgozni,de lassan a munkahelynek is vége. És így szinte 0% az esélyem a további pénzkeresésre.
Amihez értek azt mind magamtól tanultam az interneten, vagyis nincs róla papírom hogy ehhez értek.
Kicsit tudok animálni,igaz nem rég kezdtem...mivel szeretek rajzolni.
Angol nyelv tanulásnak is nemrég neki álltam, igaz ez kicsit nehezebben megy.
Szoktam kisebb "képregényeket" is rajzolni.
Kélek olyant ne írjatok hogy fejezem be a sulit,mert az jelenleg lehetetlen.
Akkor milyen választ vársz?
Sajnos általános iskola nélkül majdnem lehetetlen boldogulni a mai világban. Igazából az érettségi az a szint, amit a legtöbb helyen már alapnak vesznek. És akkor arra valami szakképesítés, ha jó munkát is akarsz.
Lehet itt szépíteni, nyilván el lehet tengődni iskola nélkül is az életben, de mindig nagyon necces lesz, és szinte biztos, hogy soha nem olyan munkát fogsz csinálni, amit szeretsz és/vagy jól is fizet.
Szóval a legjobb tanács mindenképp az, hogy próbáld meg befejezni... Gondolom anyagi okai vannak annak, hogy nem tudod, szóval nem akarok okoskodni, de jobb választ nehéz erre mondani.
Igen anyagi gondok miatt
Ha megyek suliban akkor nem tudok dolgozni .
Az esti suli messze is van,így szabadidőm se akadna.
Amúgy meg Szerbiai vagyok így nehéz elhelyezkedni,bár Vajdaságban élek itt sok a magyar is.
Persze gondoltam ez lesz a válasz.
De azért megkérdeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!