Sparban a kasszánál adtak valamilyen matricacsomagot, pedig nem kértem. A blokk átnézése után derült ki, hogy levontak érte 99 Ft-ot. Ez egyértelmű átverés, hiszen nem kértem, nem kérdezték meg hogy ki akarom-e fizetni. Ti már jártatok így?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 04:40
1/10 anonim válasza:
Én tőlem is megszokták kérdezni hogy kérek reklámszatyrot.
Én erre: de csak ha ingyen van.
Nem adnak .
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem vontak le érte semmit. Nekem pl. mindig azután adnak, ha már fizettem. Úgy meg nehéz lenne.
4/10 anonim válasza:
A blokkon a következő szerepel, nem (?) : -99 ft .
Le kell húzni a vonalkódját a matrica csomagnak, más különben hogyan számolna el vele a boltos, hogy eltűnt a matrica , hm ?
Nem adta hozzá a cehedhez a 99 ft _ot !
5/10 anonim válasza:
Ja, valoszinuleg ket tetel kene legyen a blokkon, -99 es aztan egy 99, kizart, hogy ezert fizetned kellett barmennyit is.
6/10 anonim válasza:
Amúgy meg nehéz is lenne érte pénzt "kérni", mivelhogy
a zöld m csomag INGYENES . Központilag eleve úgy vannak beállítva a pénztárgépek, hogy a vásárlónak ez ingyen megjár . Ezért vannak a kék csomagok, na azért fizetni kell.
7/10 A kérdező kommentje:
Blokkon van Matricacsomag 99 és egy -99 is. Azt gondoltam azért mert visszaadtam, hogy nekem nem kell, ezért vonták le.
2016. márc. 26. 09:19
8/10 anonim válasza:
Nem, nem azért . A matricát ami jár kiadta, hivatalosan .
9/10 anonim válasza:
Jól csinálta a pénztáros, nem próbált meg átverni.
10/10 anonim válasza:
A kérdés "egyértelműen átverés", hiszen azt állítja, hogy levontak 99 Ft-ot. Majd érdekes módon kiderül, hogy valójában nem vontak le semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!