A Hellsing ultimate-ben integra meghal a végén? Mert nem egyértelmű
Ember marad és megöregszik, de nem hal meg. Legalábbis a történet ideje alatt nem.
Nem tudom melyik jelenet miatt gondoltad, hogy meghal. A történet végén van egy nagyobb időugrás és mutatják, hogy megőszült, de még mindig teljesen jó állapotban van. Persze emberként végül így is úgy is meg fog halni öregségben, ha erre gondoltál.
Ja most már értem.
Nem, nem iszik a véréből. Még azelőtt, hogy Alucard meg tudná harapni, Integra beleereszt egy teljes tár pisztoly töltényt.
Itt meg tudod nézni a jelenetet: [link]
Se a manga, se az Ultimate OVA nem utal arra, hogy Integra bármikor vámpírrá változna.
Amikor azt mondtam, hogy Alucard nem iszik Integra véréből, úgy értettem, hogy nem harapja meg. Annak a pár csepp vérnek, amit Integra belecsepegtet a szájába, nem sok jelentősége van. Seras is kapott ugyanígy a véréből, csak az volt a különbség, hogy Seras még hozzá is ért a szájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!