20 000 forintot hogyan osszam be 2 hétre?
Attól függ - mi van otthon kaja?
Mert ha semmi akkor szórakozásra tuti nem marad. De ha tele van a kamra otthon akkor semmi gond.
Mérd fel mi van otthon, mennyi kaját tudsz készíteni 14 napra, a maradékot ami frissen kell írd össze, tedd el rá a pénzt és voila, ami marad abból lehet szórakozni.
Nem derült ki, hány éves vagy, fiú-e vagy lány és tudsz-e főzni?
Pl. egy sajtos tészta simán megoldható 500 ft-ból és azt még az is meg tudja csinálni, aki nem tud főzni.
Karikára vágott sült virsli tojásrántottával szintén laktató.
4 zacskós előfőzött rizs 230 ft - ez még a nagyétkűeknek is elég 2 evésre :-) pl. egy olajos halkonzervvel még egészséges is.
Ha valaki nem járatos a főzésben, akkor kevés lehet, de nálunk napi 1.000 ft-ból jut kettőnke a kamasz fiammal.
Szóval azért éhen halni nem fogsz a 20 ezerből, ha okosan beosztod :-)
"17 évesen már tudni kéne priorizálni..."
Jogos... :-) Anno ilyen koromban én is tudtam priorizálni: a kajapénzemből vettem egy csomó könyvet az antikváriumban, aztán meg zsíros kenyeret ettem 2 hétig :D :D
Mondjuk ki is készült a gyomrom a sok hideg kajától... :-(
Kérdező, azért erre figyelj oda, hogy egyél meleget is.
Ha sok tészta van, akkor mákos tészta, túrós tészta, sonkás tészta, esetleg ha fejleszteni akarod a főzőtudományodat, akkor krumplis tészta.
A csirkemell jó rizzsel, zöldborsóval, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!