Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 20 000 forintot hogyan osszam...

20 000 forintot hogyan osszam be 2 hétre?

Figyelt kérdés
Anya 2 hétig Angliában lesz, és ennyit hagyott nekem itthon. Ez kajára és szórakozásra van. Szerintem ez kevés, de azt mondta oldjam meg valahogy.
2016. márc. 24. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Egyik hétre 10000 Ft, a másikra szintén 10000Ft.
2016. márc. 24. 12:17
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ - mi van otthon kaja?

Mert ha semmi akkor szórakozásra tuti nem marad. De ha tele van a kamra otthon akkor semmi gond.

Mérd fel mi van otthon, mennyi kaját tudsz készíteni 14 napra, a maradékot ami frissen kell írd össze, tedd el rá a pénzt és voila, ami marad abból lehet szórakozni.

2016. márc. 24. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem derült ki, hány éves vagy, fiú-e vagy lány és tudsz-e főzni?

Pl. egy sajtos tészta simán megoldható 500 ft-ból és azt még az is meg tudja csinálni, aki nem tud főzni.

Karikára vágott sült virsli tojásrántottával szintén laktató.

4 zacskós előfőzött rizs 230 ft - ez még a nagyétkűeknek is elég 2 evésre :-) pl. egy olajos halkonzervvel még egészséges is.

Ha valaki nem járatos a főzésben, akkor kevés lehet, de nálunk napi 1.000 ft-ból jut kettőnke a kamasz fiammal.

Szóval azért éhen halni nem fogsz a 20 ezerből, ha okosan beosztod :-)

2016. márc. 24. 12:28
 4/11 anonim ***** válasza:
*-ból 1.000 ft jut kettőnkre...
2016. márc. 24. 12:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Kutyafülit kevés , ki mész a Tescoba, grill pultba, kapsz 2-300 ft-ért sült csirke combot, tarját vagy csülköt . 1 csomag rizs 200 ft, vagy veszel pár szem krumplit a zöldségesnél ... És így tovább, sorolhatnám még estig .
2016. márc. 24. 12:33
 6/11 A kérdező kommentje:
17 éves lány vagyok. Főzni nem nagyon tudok csak ilyen alapételeket, de most muszáj lesz megtanulni pár dolgot. Túl sok minden nincs már itthon. Tésztából meg rizsből van sok, fél kg csirkemell a fagyóban. Ja még krumpli is van bőven, de ennyi. Én inkább szórakozásra akarok költeni mint ételre
2016. márc. 24. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:
ja, akkor menj szórakozni és ne egyél... 17 évesen már tudni kéne priorizálni...
2016. márc. 24. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:

"17 évesen már tudni kéne priorizálni..."

Jogos... :-) Anno ilyen koromban én is tudtam priorizálni: a kajapénzemből vettem egy csomó könyvet az antikváriumban, aztán meg zsíros kenyeret ettem 2 hétig :D :D

Mondjuk ki is készült a gyomrom a sok hideg kajától... :-(

Kérdező, azért erre figyelj oda, hogy egyél meleget is.

Ha sok tészta van, akkor mákos tészta, túrós tészta, sonkás tészta, esetleg ha fejleszteni akarod a főzőtudományodat, akkor krumplis tészta.

A csirkemell jó rizzsel, zöldborsóval, stb.

2016. márc. 24. 16:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! :) Egyébként úgy értettem hogy szeretnék belőle szórakozásra is költeni és úgy gazdálkodni a kajával. Nyilván nem szándékozom elverni hülyeségre az egészet.
2016. márc. 24. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezért kérdeztem, hogy mi van otthon, hogy segítsünk. Erre nem mondtad meg de legalább lepontoztal, fuck logic...
2016. márc. 25. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!