Lakástakarék lehet önerő banki hitelnél?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek ehhez, nekem van egy OTP lakástakarékom, amit pár éve kötöttem, a páromnak meg azt hiszem egy Fundamentás.
Ha ezek lejárnak, de nem tőlük akarunk hitelt, hanem pl az MKB-tól vagy a CIB-től akkor lehet ez a 2 lakástakarék önerő? Ha igen, akkor csak a saját befizetés, vagy amit az állam adott rá az is?
És ezt nekünk utalják majd el és mi adjuk oda a banknak akitől a hitelt kérjük, vagy majd a banknak utalják?
Egyáltalán nem értek hozzá. Azt hiszem jövőre járnak le vagy jövő év után, pontosan nem tudom.
2016. márc. 23. 12:40
1/1 anonim válasza:
Amennyiben a banktól felvenni kívánt hitel lakáscélú, akkor fel tudod rá használni a lakástakarékban gyűjtött pénzt álltámmal együtt, tehát lehet önerő, persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!