Ki lehet játszani a lakhatási támogatást?
Figyelt kérdés
ha az ismerősöm azt mondja h a lakás 100 ezer ft, de közbe csak 30-at kér, és a 70 ezer ft-ot oda adja nekem
vki csinált már ilyet?
2016. márc. 23. 11:24
1/9 anonim válasza:
Nem . Papíron hogyan oldjátok meg ? Mindenről számlát kérnek, fut be adóhivatalhoz is .
3/9 A kérdező kommentje:
hát de a számlán az lesz mintha 100 ezer ft-ba kerülne, csak magunk között fogjuk tudni, hogy abból a 70 az enyém
mert annyit nem ér aház, de ő azt mondja minden hivatalos papíron h annyiért adja ki
vagy vki feljön felmérni, h ér-e annyit?
2016. márc. 23. 11:48
4/9 anonim válasza:
Akkor az az ő baja, 100 ezer után adózik a nav felé . Megéri ez neki ?
5/9 anonim válasza:
Te fizetsz neki 30 ezret, Ő meg az adóhivatalnak befizethet 40 ezret minden-hónapban :D
6/9 A kérdező kommentje:
hát én nem 40-nek számoltam
sokkal kevesebbnek
hol lehet ennek utána olvasni?
2016. márc. 23. 12:21
7/9 anonim válasza:
Semmit nem ér a trükközésed, max 100 ezret kaphatsz mint lakhatásit . És akkor mi van ha variáltok a cimbiddel (?) a rezsit is ki kell fizetned, enned is kell egész hónapban + utaznod valamiből .
8/9 anonim válasza:
És mindent csak azután kapsz, igényelhetsz meg/vissza miután már a saját-zsebedből kifizetted . Addig mit csinálsz rágod a küszöböt ?
9/9 anonim válasza:
100 ezer eseten 30 ezret kell fizetnie adora pont ennyiért adom ki. És ennyit adózom. Igy neki 60 at kell adjl és neked marad 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!