Segítség, valaki kap lakhatási támogatást?
Úgy tűnik a feltételeim megvannak. volt 3 hónap munkanélküli. Nagyon távol lakok a munkahelyemtől. 12-e óta dolgozok szóval még van több mint egy hetem, hogy beszerezzem a papírokat. Nem tudom, hogy ez számít-e de már a munkanélkülit is Pesten igényeltem meg októberben.
A kérdésem az lenne attól aki ott van a témában vagy kapja a támogatást, hogy hogyan működik a számlázás? Valahol azt olvastam, hogy a közüzemi számlákról is számlát kell írni. Egy alapos tájékoztatásra volna szükségem ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm
Lakhatási támogatás tájékoztató és kérelem a következő honlapon is elérhető, jobb oldali menűsorban, kék színnel:
Köszi, de ezeket már régen átmazsolázgattam.
Inkább a gyakorlatban lennék kíváncsi ezzel kapcsolatban. Szóval aki már megkapta az írjon.
Hali!
Én kapok már lassan 6hónapja 100.000 ft-t havonta, ha van kérdésed írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!