Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vélemény a viabuy vagy a...

Vélemény a viabuy vagy a payoneer kártyáról, melyik jobb?!

Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudja mindkettő, de a Payoneer szerintem olcsóbb, nekem is az van.
2016. márc. 23. 00:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem payoneer van viszont jól befürödtem vele mivel mikor én kaptam meg akkor már nem lehetett hozzáadni a Paypalhoz.

Viszont a viabuy-ról most hallok először, ezt hozzálehet adni?

2016. ápr. 1. 17:46
 3/5 anonim válasza:

Üdv!

Valójában egy kérdésem lenne, még pedig hogy ennél a Payoneernél csak Bankkártyát lehet igényelni?

Tehát bankszámlát és a kártyát nem? Magyarul lennie kell egy meglévő bankszámlának bárholis a világon, és ahhoz lehet igényelni ettől a cégtől Payoneer (Bank)kártyát?

Ez mitől jobb mint akkor már ahol van a számla, attól megigényelni az ő kártyájukat? Nem teljesen értem mitől jobb így ez a Payoneer..

Komolyan érdekelne a válasz, nem kötöszködésből!

2016. ápr. 16. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá bankszámla. A gyakorlati előnye pl. ha valaki ellen végrehajtási eljárás van folyamatban, de kell neki egy saját névre szóló Mastercard, ami nem inkasszálható. A másik, hogy bizonyos külföldi cégektől származó jövedelmet lehet erre kérni, aminek itthon nincs nyoma, de a pénzhez történő hozzáférés egyszerű.
2016. ápr. 16. 19:21
 5/5 anonim válasza:
Értem, csak azért nm tiszta, mert amikor regisztrálnék, az utolsó lépésnél úgy tűnik, hogy már egy meglévő bankszámla számot nevet stb-t kér. Nem teljesen tiszta.
2016. ápr. 17. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!