50 ezer Ft-ot mibe tudnék befektetni?
az a baj,hogy ennyi pénzért nem nagyon tudsz olyat venni aminek nem fog csökkeni az értéke idővel, hanem nőni.
max nekem is a szerencsejáték meg a fogadás jutott eszembe.hogyha szerencséd van, vagy a tippmixnél van hozzá érzéked,háttértudásod akkor elvileg több lesz . de az is lehet,hogy csak pénzt vesztesz.
én inkább félre raknám. egyszer majd jól jön,hogyha hirtelen elromlik valami, vagy más váratlan kiadás jön.
értem köszi a válaszokat, tippmixet próbáltam nem igazán jött be, egy ideig ruletteztem az hozott egy kis zsebpénzt de már az sem az igazi szóval inkább abbahagytam. :D
Lehet inkább félrerakom aztán jól jön az még valamire.
Én is gondolkodtam hogy veszek valamit és megpróbálom kicsit többért elpasszolni, csak annak meg az a veszélye, hogy rám ragad és elveszik a pénz.
pl turiban olcsón kifogsz jó ruhákat,aztán eladod drágábban..
èn próbáltam, lehet rajta nyerni.megvettem egy táskát 500ft-èrt.eladtam 2ezerèrt.. de nincs rá azonnal vevő általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!