Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A zaci-ban csak aranyat és...

A zaci-ban csak aranyat és műtárgyakat vesznek át, vagy vihetek oda műszaki tárgyakat is?

Figyelt kérdés

Pénzszűkében vagyok és van pár nem igazán használt műszaki cuccom (karácsonyra kaptam őket, van amit 2 éve, van amit 6 éve) - hifi, tablet meg ilyesmik (nem csúcskategória). Tudom, hogy smutzig a zaci, de nekem jó érte párezer forint is - legalább nem foglalják itt a helyet (sosem volt szükségem ezekre, de a család kierőszakolta) - ilyesmiket átvesznek? És mindenképp kell róla számla? (ajándék lévén nem kaptma hozzájuk nyugtát).

És megelőzöm a genyákat: nem, nem vagyok lomizó vagy tolvaj cigány. És újgazdag sem (inkább csóró szarember).

#csóróság #zálog #beadás #törvényes ez? #pénz kellene
2016. márc. 21. 20:07
 1/8 anonim válasza:
67%
Inkább javaslom a jófogást vagy a vaterát, jobban jársz mint a zacival, és ha szerencséd van még házhoz is jn a vevő.
2016. márc. 21. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Az ékszeres zaciba nem veszik be, de műszaki cikkeket árusító boltban, GSM-ben és hasonlókban rá kérdezhetsz.
2016. márc. 21. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
harverapró, jófogás, vatera - jobban jársz, ha eladod az ilyesmit, a zacik nem nagyon szeretik az amortizálódó dolgokat. Használt műszaki cikkekkel kereskedők esetleg átveszik bizonymányba, de az sem jobb, mintha te adod el.
2016. márc. 21. 20:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Jól van, köszi a tippeket. :)

Akkor megpróbálom eladni, ha lehet. Jófogás meg zsibvásár-szerű oldalak ingyenesek azt tudom - de a vatera is...?

Mondjuk azt nem tudom hogyan kell postázni egy hifit 2 hangfallal... :D Sosem csináltam még ilyet.

2016. márc. 21. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy személyesen kell átvenni.
2016. márc. 21. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:

A házhoz nem jöhetnek, mert balhé lesz :D

Szóval valami közterületen javasolnék. Bár azt sem helyben, mert szar helyen élünk (sok a cigány)

2016. márc. 21. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Bizományba is adhatod, ha valaki foglalkozik a környékeden ilyesmivel. Pl:

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 22. 09:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért előtte megkérdezném a családomtól, hogy nem tudnak-e kisegíteni? Aztán megmondhatod, hogy ha nem, akkor sajnos muszáj lesz eladni ezt meg azt.

Ugyanis ha eladod és pl szülők meg keresik, akkor tényleg lehet, balhé lesz :D jobb megelőzni a bajt :-)

(igen, tudom, nem kell lehúzni, az már az övé, Ő rendelkezik vele, de így egyenesebb és nincs sértődés belőle - már ha számít a családi béke...))

2016. márc. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!