A zaci-ban csak aranyat és műtárgyakat vesznek át, vagy vihetek oda műszaki tárgyakat is?
Pénzszűkében vagyok és van pár nem igazán használt műszaki cuccom (karácsonyra kaptam őket, van amit 2 éve, van amit 6 éve) - hifi, tablet meg ilyesmik (nem csúcskategória). Tudom, hogy smutzig a zaci, de nekem jó érte párezer forint is - legalább nem foglalják itt a helyet (sosem volt szükségem ezekre, de a család kierőszakolta) - ilyesmiket átvesznek? És mindenképp kell róla számla? (ajándék lévén nem kaptma hozzájuk nyugtát).
És megelőzöm a genyákat: nem, nem vagyok lomizó vagy tolvaj cigány. És újgazdag sem (inkább csóró szarember).
Jól van, köszi a tippeket. :)
Akkor megpróbálom eladni, ha lehet. Jófogás meg zsibvásár-szerű oldalak ingyenesek azt tudom - de a vatera is...?
Mondjuk azt nem tudom hogyan kell postázni egy hifit 2 hangfallal... :D Sosem csináltam még ilyet.
A házhoz nem jöhetnek, mert balhé lesz :D
Szóval valami közterületen javasolnék. Bár azt sem helyben, mert szar helyen élünk (sok a cigány)
Azért előtte megkérdezném a családomtól, hogy nem tudnak-e kisegíteni? Aztán megmondhatod, hogy ha nem, akkor sajnos muszáj lesz eladni ezt meg azt.
Ugyanis ha eladod és pl szülők meg keresik, akkor tényleg lehet, balhé lesz :D jobb megelőzni a bajt :-)
(igen, tudom, nem kell lehúzni, az már az övé, Ő rendelkezik vele, de így egyenesebb és nincs sértődés belőle - már ha számít a családi béke...))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!