Gyed mellett jár e a munkanélküli segély?
Figyelt kérdés
2015 decemberétől tgyás-on vagyok, közben 2016 március elsején lejárt a határozott idejű munka szerződésem! Igénybe tudom e venni a 3hónapos munkanélküli segélyt tgyás vagy gyed alatt? Mert úgy tudom ha valaki munkanélküli és közbe talál munkát, akkor is kifizetik a 3 hónap segélyt! 3évig voltam biztosított!2016. márc. 8. 15:41
1/6 anonim válasza:
Sajnos a mostani időkben tőbb segélyre nem vagy jogosult. Csak egy segély jár. Sokan csak a nagyobb ősszegű segélyt válasszák.
2/6 anonim válasza:
Milyen több segély? Csak egyet írt. A gyed nem segély, azért meg kell dolgozni. Vagy ez esetben annak minősítik? :(
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem a gyed nem segély. De mondjuk nem vagyok jártas az ilyen dolgokban
2016. márc. 8. 16:57
4/6 anonim válasza:
Passzív gyed mellett sem folyósítanak álláskeresésit.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem :-/
2016. márc. 8. 17:00
6/6 anonim válasza:
Vagy GYED, vagy álláskeresési járadék.
Álláskeresési járadék akkor jár, ha semmilyen ellátásban nem részesülsz, és munka nélkül vagy, valamint az egyéb feltételeknek megfelelsz. Ez egy jövedelempótló támogatás. Mivel Neked van jövedelmed (GYED), ezért nincs mit pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!