Kaptam egy 80 ezer forintos villanyszámlát. Lehet rá részletfizetést kérni, és ha igen, milyen arányban osszák el?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 09:06
1/6 anonim válasza:
lehet. menj be az ügyfélszolgálatra, ott mindent elmondanak.
2/6 anonim válasza:
Lehet, és érdeklődj a szolgáltatót telefonszámán.
3/6 anonim válasza:
A felét ki kell fizetned, amásodik felére 6 havi részletfizetést kaphatsz, de csak akkor, ha átalányt fizetsz és nem kérted régebben, hogy csökkentsék le a havi fogyasztásod.
4/6 anonim válasza:
Nekünk az éves leolvasás után jött egy hatvanezres villanyszámla az ElMŰ-ÉMÁSz-tól. A honlapjukon keresztül kértem részletfizetést. 6 egyenlő részletben kell kifizetnünk (ők állapították meg a részletek számát és nagyságát is) és ezerpárszáz forint kamatot kell fizetnünk. Nézd meg a neten az áramszolgáltatód honlapját, és kérd meg minél hamarabb (a fizetési határidő lejárta előtt) a részletfizetést.
5/6 anonim válasza:
Lehet! A fizetés lejárta előtt kell betelefonálni, de ha te diktálod be havonta az állást, nem adják meg. Max. 6 havi részletre adják.
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Egyre többet hallottam arról hogy az elművel problémák vannak e nem is gondoltam volna míg bele nem estem én is. Én havi igtálos vagyok és az online ügyfélszolgálatot szoktam használni. Na most az történt hogy kijött egy 58 ezer forintos számla amire azt monták hogy mivel nem digtáltam ezért becsült számlát külte(hozzáteszem 25nm ben lakom valamint 13 ezernél nem volt még több a számlám) arra hivatkoztak még hogy az én hibám mert nem igtáltam.... ez elég érekes hiszen három hónap alatt nem használok ennyit nem 1 hónap alatt. Azt monták hogy valószínű nem vártam meg a visszajelzést onlinon és igy olyan mint ha nem digtáltam volna..(nagyszerű) eltelt 4 hónap és kültek egy 110 ezres számlát amiből csak maj 35 ezer a rendszerhasználati díj valamint a késeelmi kamat. Ez egyszerűen hihetetlen, minent megmagyaráznak és nem tudok a magam javára igazságot tenni, valamint azt monták csak úgy kaphatok részletet ha befizetem a tartozás 50százalékát, ha nem 8 napon belül kikapcsolják. Kérezem én hogy is van ez? Aki tud valami jót irni hogy mit tehetnék az kérem irjon üv ia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!