Hogy kell visszakuldeni ezt a levelet?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok de valahogy ez kimaradt az eletembol eddig :D. A nyugdijhivatalba kell visszakuldenem egy papirt. Beboritekolom, megcimzem, leviszem a postara es mondom, hogy elsobbsegin szeretnem feladni? Belyeg meg ilyenekkel ugye nem kell benaznom? Ill. sajat cim meg nev kell-e a boritekra?2016. márc. 7. 08:45
1/6 anonim válasza:
Jesszusom :D Az internet "előnyei"... :-)
Na, komolyra fordítva a szót: bal felső sarok a feladó: neved és a címed, általában középre kerül a címzett neve (jelen esetben a Nyugdíj...) és jobb alsó sarok először a város, utána utcanév, házszám és LEGALUL az irányítószám, lehetőleg nagyobb számokkal.
A Nyugdíj valaminél nézd meg, a kapott leveleden van-e valamilyen osztálynév, mert akkor azt is írd a nyugdíj... alá - ha nem akarod, hogy napokig keveregjen a hivatalban, hogy most vajon melyik osztályra tartozik?
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom ez a resze megvan, az altalanost elvegeztem :D. A cim is oke meg pontositva is van, hogy melyik reszlegre. Csak a postara bemenos reszeben nem voltam biztos, de mivel nem azon akadtal ki gondolom azt jol osszeraktam xd. Koszi meg1x
2016. márc. 7. 09:17
3/6 anonim válasza:
Igen, a postán csak annyit mondasz az ablaknál, hogy elsőbbségivel szeretnéd feladni, s vagy ők nyomtatják rá géppel a bélyegnek megfelelő összeget vagy raknak rá bélyeget - attól függ, épp milyen kicsi posta :-)
4/6 anonim válasza:
És örülök, hogy "vetted a lapot" és nem megsértődtél a humorpzálásomon :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Azert van a gyk, hogy ne eloben mosolyogjanak ezeken :D ...
2016. márc. 7. 09:40
6/6 A kérdező kommentje:
Egyebkent sikerult koszi : D
2016. ápr. 26. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!