Aktív korúak elltása! Ma kaptam levelet,8 napon belül igazolni kellene. Most már késő NAV felé bejelenteni háztartási munkát, hogy igazoljam a 30 napot?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 12:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen.
Hisz ha 8 napod van, hogy igazold, akkor hogy fogsz 8 nap alatt 30-at leigazolni?
Miért nem gondolkoztál ezen előbb?
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy késő, 8 nap alatt nem tudsz 30-at dolgozni. Amúgy is elég szánalmas, hogy valaki háztartási munkára jelenteti be magát ahelyett, hogy munkát keresne.
3/3 A kérdező kommentje:
Megvan az okom arra, amiért nem kerestem munkát.
Anno sokat voltam kórházban, így iskolát is félbe kellett hagynom, jó pár évre rá jöttem rendben, estin érettségizek le idén, és inkább arra készülök, minél jobb legyen, tudjak vele majd mit kezdeni, teljes energiám erre összpontosítom, persze az a kis pénz jól jött, de így már értem.
Köszi mindkettőtöknek, ment a zöld kéz :-)
2015. dec. 30. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!