Milyen befektetés hozna stabilan 25% feletti kamatot évente?
Kamatoztatni szeretném a megtakarításaimat. Nagyon hosszú távban gondolkozom, 10-20 évben akár, mivel még fiatal vagyok.
Gondolok akár portfoliok vásárlására, akár részvényekre, vagy államkötvényekre (de ezeket tudom, hogy nem hoznak ennyi kamatot) , akár ilyen alapkezelőtől való alapok vételére...
A befektetendő összeg, az 1-2 millió Ft.
Az is megfelel, ha évente kiveszem és átrakom valami másba a pénzt, a kérdés csak az, hogy mivel kezdjem?
Oké, biztosan igazad van, de tök jó, hogy valakinek mindig van mibe belekötni... Direkt azért nem írtam 2 évet, mert nem tudtam pontosan, mennyi idő alatt ment fel a dollár 200-ról 300 ft közelébe (ebbe is bele lehet kötni, hogy csak pl. 287 ft). Próbáltam nagy vonalakban érzékeltetni, hogy "véletlenül" is meg lehet gazdagodni (ez lett volna a mondanivalóm lényege, nem az, hogy 10,253729649 % az éves kamat - hozam)
Amúgy én is tudom, hogy éves szintre számolják.
Ha jó hozamokat akartok akkor vagy kifejlesztetek egy tőzsdei kereskedő robotot, vagy elfelejtitek a tőzsdét. Amiben igazi pénz van az nincs a tőzsdén. Ami tőzsdén sokat hozhat az tényleg kockázatos. Nem véletlenül kerül tőzsdére. De ha kevésbé kockázatosat akartok és akár 2000%-os hozamot, akkor az új dolgok felé mentek. A nagyon új dolgok felé. Most vettem ethereumot egy hónapja, azóta már volt, hogy 350%-ot is emelkedett. De még menni fog felfele. De az éven belül el kell adni, mert könnyen lehet, hogy hypeolják, akkor viszont az a bizonyos lufi ki fog durranni. De miért ne vegye ki az ember a részét?
Erről van amúgy szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!