Jofogas. On a kiszállítás veszélymentes?
Akkor talán ne a Jófogáson vedd. Hanem megbízható helyről.
A Jófogáson nincs értékelés, az is lehet, hogy tévét kapsz, csak nem olyant, amilyent ígérnek vagy fizettél, nem működik stb. De az is lehet, hogy egy teljesen jót kapsz.
Én azt szoktam mondani, hogy nem vagyok olyan gazdag, hogy kidobjak x ezer ft-ot: ha boltban veszem a tévét, van rá garancia, stb.
5-össel nagyon egyet értek. Mivel a Vatera most már igyekszik odafigyelni a csalókra, + van a biztonságos Vatera program, így a csalók szépen átpályáznak a Jófogásra.
Na meg aztán a Vaterán van az eladóknak értékelése is - ott azért abból (nagyjából) meg lehet állapítani, ki milyen...
Az én véleményem: ha valaki egy TV-t akar eladni, akkor ne sajnálja már azt a 9 ft-ot, amennyibe a listázási díj kerül.
Kérdezőnek: vannak megbízható webáruházak is, ahol még értékelések is vannak - onnan is tudsz rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!