Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jofogas. On a kiszállítás...

Jofogas. On a kiszállítás veszélymentes?

Figyelt kérdés
Venni akarok egy TVt, de eszembe jutott, mivan ha a másik fél a dobozba pl tv helyett mást pakolt, én megveszem kifizetem és jön a baj

2016. febr. 27. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
ha ilyen szkeptikus vagy, akkor ne vásárolj interneten. probléma megoldva.
2016. febr. 27. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor talán ne a Jófogáson vedd. Hanem megbízható helyről.

A Jófogáson nincs értékelés, az is lehet, hogy tévét kapsz, csak nem olyant, amilyent ígérnek vagy fizettél, nem működik stb. De az is lehet, hogy egy teljesen jót kapsz.

Én azt szoktam mondani, hogy nem vagyok olyan gazdag, hogy kidobjak x ezer ft-ot: ha boltban veszem a tévét, van rá garancia, stb.

2016. febr. 27. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A jófogáson megjelenő hirdetések megbízhatósága nem több, nem kevesebb, mint a villanyoszlopra kitett cetlié.
2016. febr. 27. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
vigyázz, mert kitömi nejlonzacskóval
2016. febr. 27. 23:31
 5/7 zombienyul válasza:
100%
Jófogásról vettem egyszer póthajat a barátnőmnek ajándékba, 18.000Ft-ot fizettem érte, utánvéttel kértem, hogy ne lépjen le az átutalt pénzzel, majd mikor kibontottam a csomagot egy adag kacat volt benne haj helyett.. Mivel a futár nem várja meg, hogy csomagot bonts (legalábbis nálam nem volt rá lehetőség) azt meg főleg nem, hogy te kipróbálhasd bent a TV-t, így nem ajánlom. Én soha többet nem rendelek onnan semmit.
2016. febr. 28. 03:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5-össel nagyon egyet értek. Mivel a Vatera most már igyekszik odafigyelni a csalókra, + van a biztonságos Vatera program, így a csalók szépen átpályáznak a Jófogásra.

Na meg aztán a Vaterán van az eladóknak értékelése is - ott azért abból (nagyjából) meg lehet állapítani, ki milyen...

Az én véleményem: ha valaki egy TV-t akar eladni, akkor ne sajnálja már azt a 9 ft-ot, amennyibe a listázási díj kerül.

Kérdezőnek: vannak megbízható webáruházak is, ahol még értékelések is vannak - onnan is tudsz rendelni.

2016. febr. 28. 07:18
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Az utcára kimenni is lehet veszélyes.
2016. febr. 28. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!