Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Veszítettetek már el nagyobb...

Veszítettetek már el nagyobb összeget? (Nem fogadáson, vagy ilyesmi. )

Figyelt kérdés
Hanem mondjuk elhagytátok a borítékot amiben volt, ilyesmikre gondolok. Mekkora volt az összeg? Mit csináltatok utána?
2010. ápr. 1. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem csunyán átvertek. Azt hittem belepusztulok.Jó kis tanulópénz volt. Én a kis hiszékeny nő, tavaly történt éppen a valutaváltónál. Oda jött egy faszi, hogy ő eurót szeretne venni, ha már ott állok nekem mennyi van. Mondtam százezer forint értékben. Láttam az árfolyamot, ő többet kínált, belementem. Nem tudom milyen trükkel csinálta, megmutatta előttem a százezer forintot, és átvettem tőle a pénzt, én meg odaadtam az eurót. Csak amikor a postán fizettem volna be a csekkeket, akkor vettem észre,hogy mindössze ötezer forintot kaptam érte, 2000 ezres, és ötszázas címletekben. Szószerint belebetegedtem, mert a férjemtől kaptam, hogy a maradékból vegyek magamnak digit fényképezőgépet a munkámhoz. Soha többet nem állok szóba az ilyen genyókkal.
2010. ápr. 1. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedves Előttem szóló nagyon sajnállak :-(, bocsi, hogy értetlenkedek, de milyen címleteket kaptál? És mennyit? 5000Ft-ot?
2010. ápr. 1. 16:17
 3/3 anonim válasza:
én ma adtam egy talált húszezrest.olyannak akit nem is láttam,hogy valóban az ő pénze lett volna.nekem is jól jött volna.
2010. júl. 22. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!