Hogyan megy egy termék visszahívása?
Szóval most olvastam, hogy az egyik nagy csokigyártó visszahív többmillió csokoládét a boltok polcairól, mert műanyag darabkák lehetnek bennük.
Arra gondoltam, hogy hogyan is működik ez a gyakorlatban? Honnan tudják, hogy mely boltokban vannak a termékeik és melyikben nem? A nagykerek nyilvántartásából esetleg? Vagy ha azt nem tudják kiadni, akkor végigjárják az összes kisközértet Soprontól Békéscsabáig és ahol van a csokijuk, azt elviszik és visszafizetik a számla alapján a beszerzési árat?
Nem hiszem, hogy a bolt tulajdonosoknak saját maguknak kell beszolgáltatniuk, mert Marika néni Battonyáról nem biztos, hogy hallott a hírről, így továbbra is fulladásveszélyes csokit árul a polcain.
Valaki, aki tudja a válaszokat, vagy részt vett már ilyen folyamatban, írja le nekem a választ legyen szíves!
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!