Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internetes shopból rendeltem,...

Internetes shopból rendeltem, eloreutaltam, de hónapok óta nem jott meg mit tudok tenni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Itthoni oldalról rendeltem,előre utaltam. Egyszer Megjött már,de méret hiba miatt vissza küldtem. Mondtak kb. 3-4het,de mar lassan 2 es fel hónap is eltelt. Tudok valamit tenni? Kártérítés vagy valami. Amikor írok nékik csak annyit írnak legyek türelemmel.... Előre is Köszi!

#rendelés #webáruház #kártérítés #nem jött meg a termék
2016. jan. 31. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérd meg őket, hogy utalják vissza a pénzedet, mert nem vagy hajlandó többet várni a termékre. Előfordul sajnos, hogy a gyártótól a forgalmazó sem kapja meg időben az árut, de a vásárlónak azért nem kötelessége ennyi ideig várakozni hiába.
2016. jan. 31. 12:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. jan. 31. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!