Aliexpress-en rendeltem egy cipőt nagyjából másfél hete, a cipőt a visszajelzés szerint 8napja feladták, de ma néztem és a hirdetés már nem található. Ilyenkor mekkora az esély, hogy megérkezik a cipő?
Kicsit aggódom, és csalódott is vagyok, mert elég sokan rendeltek a cipőből és megbízhatónak is tűnt.
Mivel elméletileg fel lett adva reménykedem benne, hogy meg érkezik a várt 60 napon belül, de nem igazán tudom erre van e esély...
Az elado értékeléseit megnézted? Vagy mi alapján gondolod,hogy megbízható?
Egyébként,ha esetleg csalás,akkor visszakapod a pénzed. Az aliexpress visszautalja..
velem is volt már ilyen, meg jött :)
amúgy meg tényleg ha nem érkezik meg időben, az ali visszafizeti neked :)
Mivel elég sokan rendeltek és visszajelzésként is jó pontokat kapott ebből gondoltam, hogy megbízható lehet.
Mindenesetre remélem, hogy megjön, de azért megnyugtató tudni, hogy ha nem visszakapom a pénzem, bár ezt nem egészen értem, hogy, hogyan működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!