Gazdag szeretnék lenni, hogyan?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy lehetek gazdag? Rengeteget dolgozok a párommal együtt van hogy 5 napon keresztül nem is látjuk egymást.. Valaki valami ötletet tudna hogy jobb lenne gyenge az életem? Nem akarok milliárdos lenni csak nyugodtan le élni az életem, talán egy cukrászdát nyitni vagy valami de nincs kezdő tőke, ötletek?2016. febr. 18. 07:17
1/8 anonim válasza:
Keresett szakmában kéne dolgozni például.
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem olyan munkát végeztek, ami olyan jól fizetne. Több lehetőség is volna, hogy megvalósítsátok, amit szeretnél, de főleg rajtad áll, mi a reális (esetleg továbbtanulás stb.). Ugyanakkor ha volna egyszerű és biztos módja a gazdagodásnak, mindenki azt csinálná.
3/8 anonim válasza:
Szerintem meg menj Fidesz politikusnak. Hidd el lesz látszatja.
4/8 anonim válasza:
#1 mi számít keresett szakmának, ahova felvesznek egy pályakezdőt?
5/8 anonim válasza:
Pl: szoftverfejlesztő,szfotver automata tesztelő,villamosmérnök,gazdasági elemző.
ezek a keresett szakmák vagy még
-Hegesztő
-Festő
-Lakás felújítás
-Villany,gáz,fűtés szerelő
-Autószerelő,autó villamoságis
Ezek mondjuk,akár értékesítő,tanulj meg tőzsdézni kb. 5-6 év kell neki.
Én pl fejlesztem magam Javaban most majd JEE-ben azzal döbbenetes zsét viszel haza.
6/8 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor legyél luxusprosti.
8/8 anonim válasza:
Magánválalkozás..kezdj el félrerakni és fektess be. De csk okosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!